Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επανεμφάνιση του Κώστα Φορτούνη με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του. Μέχρι στιγμής μετρά δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό Β' και άπαντες περιμένουν την επιστροφή υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι συζητήσεις για το μέλλον του έχουν ήδη φουντώσει. «Το καλοκαίρι του Φορτούνη» είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ του «Φωτός». Βλέπετε, ο αρχηγός του Ολυμπιακού μπαίνει από 1η Ιουλίου στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται, τι ισχύει με το θέμα της ανανέωσης και χαρακτηρίζει ανυπόστατα τα -μέχρι τώρα- μεταγραφικά σενάρια που έχουν εμφανιστεί από Τουρκία και συγκεκριμένα για το ενδιαφέρον της Γαλατά, της Φενέρ και της Μπεσίκτας.

Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για αύξηση της έντασης στην προπόνηση εκ μέρους του 29χρονου Τρικαλινού ποδοσφαιριστή. Γίνεται αναφορά μάλιστα στο κατά πόσο τον επηρεάζουν οι Καρβάλιο και Καμπελά. Για τον τελευταίο χθες ξαναέγραφαν οι γάλλοι για σοβαρές πιθανότητες του Ολυμπιακού.

Όπως τονίζεται, αυτήν τη στιγμήν προέχει ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων να εμφανιστεί στα πλέι οφ και τα υπόλοιπα θα γίνουν στην ώρα τους.