Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ονοματάρες στη λίστα του Ολυμπιακού εν όψει καλοκαιριού - "Δεκαράκι" και μπακ που κάνουν πάταγο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-10 08:45:00

Ονοματάρες στη λίστα του Ολυμπιακού εν όψει καλοκαιριού - "Δεκαράκι" και μπακ που κάνουν πάταγο!

Sportdog Team
Ονοματάρες στη λίστα του Ολυμπιακού εν όψει καλοκαιριού - "Δεκαράκι" και μπακ που κάνουν πάταγο!

Οι Ερυθρόλευκοι μοιάζουν αποφασισμένοι να εκμεταλλευτούν την κρίση σε γνωστή γαλλική ομάδα, βάζοντας στην λίστα τους τρεις ποδοσφαιριστές εν όψει καλοκαιριού.

Ολυμπιακός: Τον μεταγραφικό του σχεδιασμό συνεχίζει ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός, με την εφημερίδα "ΦΩΣ" να αναφέρει ότι έχει βάλει στη λίστα του, τρεις παίκτες της Σεντ Ετιέν.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η κρίση στην ιστορική γαλλική ομάδα, που κινδυνεύει με υποβιβασμό, ίσως φέρει πολλά από τα αστέρια της προ της εξόδου, κάτι που δεν αφήνει αδιάφορο τον Ολυμπιακό.

Παίκτες που έχουν ακουστεί στο παρελθόν για τους Ερυθρόλευκους ίσως απασχολήσουν εκ νέου. Ο λόγος για τον Ντένις Μπουανγκά, τον εξτρέμ που ενδιέφερε τους Πειραιώτες και πέρυσι, αλλά και τον Ριάντ Μπουντεμπούζ, ο οποίος αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος.

Τέλος, ένα όνομα που έχει "παίξει" αρκετά στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, όπως και του ΠΑΟΚ, και ενδέχεται να έρθει ξανά στο προσκήνιο, είναι αυτό του αριστερού μπακ από το Περού, Μιγκέλ Τράουκο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags