ΠΑΟΚ: Είναι δεδομένο ότι ο Δικέφαλος θα πάρει μια ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Βιεϊρίνια συζητά το θέμα της παραμονής του στην ομάδα για μια ακόμη σεζόν, με τον ρόλο του στον ΠΑΟΚ να είναι πάντα σημαντικός, αλλά με την προοπτική να είναι περισσότερο εναλλακτική λύση ποιότητας στα μετόπισθεν του Δικεφάλου.

Ο Σίντκλεϊ δύσκολα θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ την νέα σεζόν, με τις πιθανότητες να είναι υπαρκτές μόνο αν μείνει ελεύθερος από την Ντιναμό Κιέβου και κάπως έτσι αυτή την στιγμή ο μόνος αριστερός μπακ στο ρόστερ του Δικεφάλου είναι ο Μάριος Τσαούσης.

Η ανάγκη ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι μεγάλη και σύμφωνα με πληροφορίες ο Ζόσε Μπότο έχει προχωρημένες επαφές για να κλείσει και το θέμα αυτό άμεσα πριν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας στα τέλη Ιουνίου.

Μια από τις περιπτώσεις που παρακολουθεί στενά ο ΠΑΟΚ είναι αυτή του – όχι και τόσο – παλιού γνώριμου Αμπντούλ Μπάμπα Ράχμαν!

Ο Γκανέζος μπακ την περσινή σεζόν έπαιξε στο δεύτερο εξάμηνο με την “ασπρόμαυρη” φανέλα, κερδίζοντας το Κύπελλο στον τελικό με τον Ολυμπιακό. Το καλοκαίρι έγινε προσπάθεια για να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή, αλλά αποφάσισε να προσπαθήσει για μια ακόμα φορά στην Αγγλία, πηγαίνοντας με την μορφή δανεισμού στην Ρέντινγκ, έχοντας ανανεώσει νωρίτερα για δυο ακόμα χρόνια την συνεργασία του με την Τσέλσι.

Η πορεία του με την Ρέντινγκ δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε ο ίδιος, ο δανεισμός του δεν αποδείχθηκε παραγωγικός και επιστρέφει στην Τσέλσι που δεδομένα δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τόμας Τούχελ.

Μοιάζει αρκετά πιθανό οι “μπλε” να λύσουν το συμβόλαιο του Μπάμπα Ράχμαν και σε μια τέτοια περίπτωση ο Δικέφαλος ετοιμάζεται για να κάνει κίνηση για την απόκτηση του.

Ο Λουτσέσκου γνωρίζει πολύ καλά την περίπτωση του Αφρικανού μπακ και στον ΠΑΟΚ περιμένουν τις εξελίξεις σχετικά με το συμβόλαιο του Μπάμπα Ράχμαν.

Πηγή: sfina.gr

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραντεβού Πασχαλάκη με Ολυμπιακό - Υπογράφει "χρυσό" συμβόλαιο - Ανατροπή με Μαϊστόροβιτς!