Άρης: Και ήδη οι Κιτρινόμαυροι προσπαθούν να προχωρήσουν σε προσθήκες, έχοντας στο μυαλό τους τα πρώτα δύο ευρωπαϊκά ματς για το Conference League, στις 21 και στις 28 Ιουλίου. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα κινηθούν και βάσει… προτεραιοτήτων, μιας και είναι συγκεκριμένες θέσεις, που, σε πρώτη φάση, θέλουν να ενισχυθούν.

Λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η απόκτηση του Μάρβιν Πίρσμαν, με τον οποίο υπάρχει συμφωνία από τον περασμένο Ιανουάριο, η θέση του αριστερού μπακ, για αρχή, καλύπτεται, αφού υπάρχει και ο Λούμορ με συμβόλαιο, ενώ ακόμη κι αν αυτό λυθεί, οι Κιτρινόμαυροι έχουν στο μυαλό τους και τον Γκάνεα.

Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Άρη θέλουν, σε αυτόν τον πρώτο κύκλο των μεταγραφών, να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός δεξιού οπισθοφύλακα, ενώ φορ κι από εκεί και πέρα επιθυμούν ένα χαφ κι έναν επιτελικό μέσο.

Για τα δεξιά της άμυνας, όπου υπάρχει μόνο ο Εμπακατά, όπως έχει αναφέρει η Live Sport, πολύ ψηλά στη λίστα είναι ο Σαντιάγκο Αρίας. Ο Μπούργος γνωρίζει καλά τον Κολομβιανό, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το καθεστώς της συνεργασίας του με την ισπανική ομάδα. Δεν είναι στα πλάνα του Σιμεόνε και σίγουρα θα δοθεί είτε δανεικός είτε σαν ελεύθερος.

Από εκεί και πέρα για τις άλλες τρεις θέσεις υπάρχουν υποψήφιοι, με τους Κιτρινόμαυρους να βρίσκονται σε επαφές με στόχους. Σε πιο προχωρημένο στάδιο φαίνεται πως είναι του επιθετικού, ενώ για τους δύο του άξονα (6αρι και 10αρι) εξετάζονται συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Ταυτόχρονα όμως, και μετά τα… νέα από το CAS, έχουν αυξηθεί οι επιλογές μιας και οι προτάσεις «πέφτουν βροχή» και γίνεται πλέον και το σχετικό σκάουτινγκ.

Πηγή: sfina.gr