Νίκος Ουσταμπασίδης: Για την εικόνα των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην OPAP ARENA μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

Παίκτες του ΠΑΟΚ
Intime

Για το ντέρμπι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει μια σειρά, έχει τον ίδιο προπονητή και για αυτό έχει προβάδισμα έναντι των υπολοίπων. Δεν είναι αυτός που πρέπει να είναι αλλά φαίνεται ότι έχει προβάδισμα και είναι πρώτος. Επηρεάζεται από τον προπονητή καθώς είναι χρόνια σε αυτή τη θέση. Δεν έχει κερδίσει τα ντέρμπι αλλά δεν έχει χάσει κιόλας. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχει ατομική ποιότητα αλλά μπερδεύεται. Δεν λειτουργεί σαν ομάδα. Πέτυχε ένα σεντερφορίσιο γκολ ο Πιερό. Αν ο ΠΑΟΚ είχε καλύτερες μεταβάσεις, θα μπορούσε να πετύχει κάποιο τέρμα. Δεν κινδύνευσε από την ΑΕΚ. Ο μέσος όρος της ηλικίας των δυο ομάδων ξεπερνά τα 30 και το βλέπεις στις εντάσεις».

Για τις στατικές φάσεις: «Από όλες τις ομάδες είναι πιο μπροστά ο ΠΑΟΚ στις στατικές φάσεις. Έχει πάρει πολλούς βαθμούς σε τέτοιες φάσεις. Είναι θέμα δουλειάς της κάθε ομάδας, της ανάλυσης του αντιπάλου που γίνεται».

Για τη μάχη του τίτλου: «Ο Άρης προστέθηκε στο γκρουπ των διεκδικητών. Έχει καλό γκρουπ αλλά δεν ξέρω αν έχει το βάθος που πρέπει για να ακολουθήσει. Θα του χρειαστεί στη συνέχεια. Δεν υπάρχει φαβορί, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος μαζί με τον Άρη, ο οποίος στα ματς με τις άλλες μεγάλες ομάδες, δεν φοβάται, τους κοιτάει στα μάτια».

Τέλος, σχολίασε την ένταση μετά τη λήξη του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: «Δεν είναι καλό για το ποδόσφαιρο. Δεν θα πρέπει να υπάρχουν προκλήσεις και αντιπαραθέσεις. Δεν είναι ωραία εικόνα να έχουμε τέτοιες συμπεριφορές.», είπε ο Νίκος Ουσταμπασίδης.