Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Εξτρέμ 2 εκατομμυρίων ο Μπότο - "Φωνάζει" για μεταγραφή ο Λουτσέσκου - Σκάει πώληση στην Τούμπα
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-14 15:47:00

Εξτρέμ 2 εκατομμυρίων ο Μπότο - "Φωνάζει" για μεταγραφή ο Λουτσέσκου - Σκάει πώληση στην Τούμπα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Εξτρέμ 2 εκατομμυρίων ο Μπότο - "Φωνάζει" για μεταγραφή ο Λουτσέσκου - Σκάει πώληση στην Τούμπα!

Ποιος αποχωρεί, οι επόμενες μεταγραφές και η μεγάλη ανατροπή! Στον Δικέφαλο... τρέχουν τις μεταγραφικές υποθέσεις, καθώς στόχος είναι στο επόμενο δεκαήμερο να έχουν ανακοινωθεί τουλάχιστον άλλοι δύο ποδοσφαιριστές. Τα ονόματα που εξετάζονται, το κενό που υπάρχει στο ρόστερ και οι ανανεώσεις.
 

ΠΑΟΚ: Τον Κάλεντ Νάρεϊ, της Φορτούνα, που είναι δεξιοπόδαρος μεσοεπιθετικός και προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στα 28 του χρόνια, έχει ψηλά στη λίστα του ο Ζοσέ Μπότο!

Η ομάδα του τον παραχωρεί με 2 εκατ. ευρώ και προφανώς ο Δικέφαλος θα αρχίσει το παζάρι για να φτάσουν σε συμφωνία για την απόκτησή του.

Από εκεί και πέρα, ο Γερμανός στόπερ Μάρκο Ρέντε, της Χέρακλες, είναι επίσης στην κορυφή της λίστας του ΠΑΟΚ, μετά την υπογραφή συμβολαίου του Άνχελ Κρέσπο με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά ακόμα δεν υπάρχει καλή επαφή με την ομάδα του.

Παρόλα αυτά υπάρχει αισιοδοξία ότι και οι δύο αυτές περιπτώσεις θα πάνε καλά και θα έρθουν, τελικά, στην ομάδα για να δώσουν ποιότητα βάθος στο ρόστερ.

Ακόμα, μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα υπάρχουν εξελίξεις με τον Κοτάρσκι, καθώς η Γκόριτσα είναι κοντά στο να τον κλείσει από τον Άγιαξ. Όταν τον κάνει δικό της, οι Θεσσαλονικείς θα τον αποκτήσουν για να πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι.

Τέλος, με τον Σβαμπ δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη αλλά όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στην ομάδα. Ο πεπειραμένος χαφ θέλει να μείνει, η ομάδα θέλει να τον κρατήσει και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να βρεθεί λύση... 

«Φωνάζει» για στόπερ ο Λουτσέσκου

Βαρέλα και Κρέσπο έχουν φύγει ήδη από το ρόστερ, ο Μιχαηλίδης είναι τραυματίας, με αποτέλεσμα να έχει μείνει στα στόπερ μόνο ο Ίνγκασον και ο Μιχάι. Μόνο που για τον Μιχάι κυκλοφορεί ένα σενάριο που τον θέλει να πωλείται και, μάλιστα, άμεσα!

Κάτι που σημαίνει ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου τυπικά έχει μείνει μόνο με τον Ίνγκασον στα στόπερ (και τα παιδιά από β΄ ομάδα), αν και βέβαια υπάρχει και Νάσμπεργκ που έχει συμφωνήσει. Αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει το πότε θα έρθει, γιατί το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει βρίσκεται σε εξέλιξη!

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι πλην του Ρέντε, που καίγεται ο ΠΑΟΚ για να έρθει άμεσα, χρειάζεται τουλάχιστον ένας ακόμα στόπερ πριν από την έναρξη της προετοιμασίας! Το ίδιο και στη θέση κάτω από τα δοκάρια, καθώς αναμένεται να έρθουν δύο τερματοφύλακες και όχι ένας - Ο Κοτάρσκι δηλαδή και ένας ακόμα!

Τέλος, ο Κεϊτά Μπαλντέ για την ώρα μπαίνει στο περιθώριο, καθώς έχει συμβόλαιο στο 1,5 εκατ. ευρώ και δεν είναι αυτά τα ποσά που "χτυπάει" ο Δικέφαλος αυτή την περίοδο. Προς το τέλος του καλοκαιριού δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις, αν ακόμα δεν έχει βρει ομάδα ο άσος της Κάλιαρι...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Άναψε φωτιές" ο Καρπετόπουλος - Πρώην Έλληνας του ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό - Ομάδα Big-4 για Κριχόβιακ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags