Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτόν "στέλνουν" στον Ολυμπιακό - Διαπραγματεύσεις "θρίλερ" - Ζητούν 5,5 εκατομμύρια (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-18 23:23:00

Αυτόν "στέλνουν" στον Ολυμπιακό - Διαπραγματεύσεις "θρίλερ" - Ζητούν 5,5 εκατομμύρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αυτόν "στέλνουν" στον Ολυμπιακό - Διαπραγματεύσεις "θρίλερ" - Ζητούν 5,5 εκατομμύρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ερυθρόλευκοι τον έχουν ψηλά στη μεταγραφική λίστα τους, αλλά φαίνεται πως θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσουν.

Ολυμπιακός: Επιμένουν οι Βέλγοι για... γάμο Αμούζου και Ολυμπιακού, ωστόσο η Άντερλεχτ έχει υψηλές απαιτήσεις.

Τις τελευταίες ώρες έχουν... βαλθεί από το εξωτερικό να στείλουν τον Φράνσις Αμούζου στον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το Βέλγιο και την Ολλανδία ανέφεραν πως ο 22χρονος εξτρέμ της Άντερλεχτ είναι κοντά στο να γίνει κάτοικος Πειραιά. Αξίζει να σημειωθεί πως, όντως, το όνομα του έχει ακουστεί εδώ και μέρες ως υποψήφιο για την ελληνική ομάδα.

Μια περίπτωση που πάντως δεν έδειχνε από την πρώτη στιγμή να είναι σε προχωρημένο στάδιο, παρά το γεγονός ότι σε κάποια ρεπορτάζ στο Βέλγιο γινόταν περισσότερο λόγος για τον Αμούζου και τον Ολυμπιακό παρά για τον Λουκεμπάκιο.

Πάντως, ο Βέλγος δημοσιογράφος Σάσα Ταβολιέρι στέκεται στο ποσό των 3 εκατ. ευρώ που μπορεί να διαθέσει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του παίκτη. Ο Αμούζου πέρυσι είχε 46 ματς με 10 γκολ και 5 ασίστ, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Άντερλεχτ έως το 2024.

Σε τι θέσεις παίζει

Ο παίκτης είναι κυρίως δεξιός εξτρέμ αλλά παίζει και αριστερά. Το σίγουρο είναι πως ο Μαρτίνς θέλει έναν ακόμα ακραίο στον Ολυμπιακό. Τον παίκτη εκπροσωπεί ο agent Ενροτό και δεν αποκλείεται να έχει πέσει στο τραπέζι. Πάντως η Άντερλεχτ φαίνεται να ζητάει τουλάχιστον 5.5 εκατ. ευρώ, οπότε προκύπτει μια σημαντική διαφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα είναι σοκ αν δεν περάσει τη Μακάμπι - Φαβορί και με Απόλλωνα αλλά… - Μεγάλο όπλο ο Ντιγκινί"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags