Facebook Pixel Αντόνιο Τσόλακ: Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Τσόλακ - Ατάκες... φωτιά για ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-18 22:52:00

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Τσόλακ - Ατάκες... φωτιά για ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Τσόλακ - Ατάκες... φωτιά για ΠΑΟΚ

Την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη ως παίκτης της Ρέιντζερς έδωσε ο Κροάτης επιθετικός που είναι το πρόσωπο των ημερών στην Σκωτία.

Αντόνιο Τσόλακ: Στο SkySports μίλησε ο Κροάτης επιθετικός της Ρέιντζερς, όπου και αναφέρθηκε στην μεταγραφή του στους Τζερς, τον ΠΑΟΚ, αλλά και το γεγονός ότι έχει γίνει σε λίγο καιρό ένας από τους αγαπημένους της Μπλε πλευράς της Γλασκόβης, μιας και έχει βρει δίχτυα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του.

«Είναι όλα υπέροχα εδώ, απολαμβάνω τη Γλασκώβη, ακόμα και όταν βλέπω τους επιθετικούς που είχαν εδώ από την Κροατία (σ.σ εννοεί τους Πρσο και Γέλαβιτς) είμαι περήφανος που είμαι ο διάδοχός τους. Η ομάδα, η πόλη και οι οπαδοί, όλα είναι ένα θαύμα. Ταιριάζω γρήγορα, δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερα.

Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε, είναι κρίμα που έληξε 2-2. Ήμασταν καλύτεροι, παίξαμε καλά και γι’ αυτό πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε στο Αϊντχόφεν. Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε αυτή η ομάδα που θα μπει στους ομίλους του Champions League. Είναι ένας μεγάλος στόχος του συλλόγου. Οι περισσότεροι αστειεύονται εδώ μαζί μου και μου λενε να… διορθώσω αυτό που έκανα πέρσι με την Μάλμε και είχαμε αποκλείσει την Ρέιντζερς από το Champions League… αυτό ελπίζω να το καταφέρω!».

Για την μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ στην Ρέιντζερς : «Ο μάνατζέρ μου Ιβάν Γιόλιτς ήταν σε επαφή μαζί τους, εγώ προσωπικά δεν είχα, αλλά ήξερα ότι με ήθελαν. Όλα έπρεπε να γίνουν την κατάλληλη στιγμή. Με τα παιχνίδια που έχω κάνει, με την ποιότητα που έχω , έφτασα εδώ. Μίλησα με τον προπονητή Giovanni van Bronckhorst και τους ανθρώπους του συλλόγου, μου είπαν πόσο με ήθελαν. Για μένα δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να φύγω από τον ΠΑΟΚ και να έρθω εδώ.

Άλλωστε για μένα είναι ένα από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο η Ρέιντζερς. Είναι τιμή μου να παίζω με το νούμερο 9 σε αυτή την ομάδα. Προφανώς δεν ήταν μόνο τα περσινά παιχνίδια που με είχαν δει, αλλά το γεγονός ότι απέδειξα ότι μπορούσα να σκοράρω στο «Άιμπροξ»σίγουρα με βοήθησε. έκανε καλή εντύπωση».

Για την μέχρι τώρα εικόνα του με την Ρέιντζερς : «Έχω τέσσερα γκολ στα επίσημα παιχνίδια. Τέσσερις φορές πέτυχα από ένα. Στο πρωτάθλημα με Κίλμαρνοκ και Σεντ Τζόνστον. Τα πάω περίφημα, αλλά θέλω να συνεχίσω έτσι, να βοηθάω την ομάδα με παιχνίδια, προσπάθεια και δουλειά», είπε ο Αντόνιο Τσόλακ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags