Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Πάμε για πρωτάθλημα! Να γίνει... Έλληνας ο Σπόραρ - Τι να λέμε για Παλάσιος, θα έγραφε τέσσερα"
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-31 13:15:00

"Πάμε για πρωτάθλημα! Να γίνει... Έλληνας ο Σπόραρ - Τι να λέμε για Παλάσιος, θα έγραφε τέσσερα"

του Γιώργου Κτενά
"Πάμε για πρωτάθλημα! Να γίνει... Έλληνας ο Σπόραρ - Τι να λέμε για Παλάσιος, θα έγραφε τέσσερα"

Ο δουλευτεράς Πέρεθ και ο Γιοβάνοβιτς που έλειπε από Παναθηναϊκό! Ο Τότης Φυλακούρης μιλάει στο Sportdog.gr για την εντυπωσιακή εκκίνηση του Παναθηναϊκού στη σεζόν, για τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει, αλλά και για τον Σέρβο προπονητή.

Η νίκη του Παναθηναϊκού εκτός έδρας επί του ΟΦΗ έχει σκορπίσει χαρά στους φίλους του συλλόγου και τον sportdog επικοινώνησε με τον Τότη Φυλακούρη για να σχολιάσει όσα είδε στην Κρήτη.

Από τον Παλάσιος και τον Σπόραρ, που πέτυχαν τα γκολ της νίκης, μέχρι τους Σένκεφελντ και Μάγκνουσον που θα επιστρέψουν για να είναι το βασικό αμυντικό δίδυμο, ο παλαίμαχος άσος μίλησε για όλα στο sportdog.

"Μονταρισμένος καλά ο Παναθηναϊκός - Αυτό δείχνει ότι είναι δουλεμένος - Θα έγραφε 4 με Σλάβια ο Παλάσιος"

Πώς είδατε τη νίκη του Παναθηναϊκού στην Κρήτη;

"Βασική προϋπόθεση ότι η ομάδα έχει καλό προπονητή! Η νίκη ήταν βάλσαμο. Δεν θέλουμε να λέμε ότι πήραμε το ένα ή το άλλο παιχνίδι: Θέλουμε να είναι σταθερά ψηλά η ομάδα και να βγαίνει στην Ευρώπη. Να μην προτρέχουμε όμως, γιατί μέχρι το 10ο παιχνιδι περιμένω να έχουν σκαμπανεβάσματα όλες οι ομάδες. Από τα τελευταία 4-5 ματς του περσινού πρωταθλήματος, όμως, είναι μονταρισμένος πολύ καλά ο Παναθηναϊκό. Ατυχήσαμε με τη Σλάβια βέβαια, αλλά αυτό γίνεται μάθημα".

Στοπάρισμα, σουτ, γκολ. Ο Παλάσιος είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, που σουτάρει διαρκώς.

"Ξέρει μπάλα το παιδί, τι να λέμε! Αν έπαιζε με τη Σλάβια θα είχε τελειώσει με 4 γκολ ο Παναθηναϊκός. Ατυχήσαμε γιατί δεν έπαιξε ο Παλάσιος, ξεκάθαρα. Έχει τη νοοτροπία του να βάλει γκολ, να πιάνει κενό χώρο και να σουτάρει. Δουλεύει ο προπονητής πάνω στις κινήσεις του. Αν στα πρωτα 10-15 λεπτά και στα τελευταία 10-15 λεπτά δημιουργείς φάσεις για γκολ με δομικό τρόπο, σημαίνει ότι είναι δουλεμένη η ομάδα".

"Στο αίμα του Σπόραρ το γκολ - Δουλευταράς ο Πέρεθ - Αθόρυβος ο Τσέριν"

Ποια είναι η άποψη που έχετε για τον Σπόραρ;

"Είναι μέσα στο αίμα του το γκολ. Είναι μέσα στις φάσες, είναι νευρικός κι αυτό είναι καλό για επιθετικό, αλλά πρέπει να έρθει στην ελληνική νοοτροπία και να ξέρει ότι αν χάσει μια φάση, θα υπάρξει επόμενη".

Πέρεθ, Τσέριν στα χαφ;

"Δουλευτεράς και μυαλό ο Πέρεθ. Ο Τσέριν τρέχει, μαρκάρει, είναι καλός, αθόρυβος. Να προσέξει τα δύο στόπερ ο Παναθηναϊκός όταν επιστρέψουν, γιατί θα είναι οι καλύτεροι στο πρωτάθλημα και οι δύο τερματοφύλακες που έχουμε είναι από τους καλύτερους". 

"Έλειπε από τον Παναθηναϊκό ο Γιοβάνοβιτς - Πάμε για πρωτάθλημα"

Ποια είναι η άποψη που έχετε σχηματίσει για τον Γιοβάνοβιτς;

"Σοβαρός, βλέπει, δεν μιλάει, έχει βρει 11άδα. Είναι καλός άνθρωπος, σέβεται όλους,  μου κάνει εντύπωση ότι σέβεται και εμάς τους παλαίμαχους. Έλειπε τέτοιος προπονητής από τον Παναθηναϊκό τα τελευταία πολλά χρόνια".

Μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα;

"Πάμε για το πρωτάθλημα, φυσικά. Μετά το 10ο παιχνίδι θα φανεί καλύτερα βέβαια, αλλά ο Παναθηναϊκός δείχνει δόντια".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός θα είναι ο παίκτης αποκάλυψη στον ΠΑΟ - "Άφωνοι" στο ΟΑΚΑ - Ανεβαίνει το επίπεδο! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags