Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: "Μάχη" ΠΑΟ, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ για 19χρονο - "Όχι" σε 2.5 μύρια - Εκτός ομάδας λόγω συμβολαίου!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-10 19:45:00

"Μάχη" ΠΑΟ, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ για 19χρονο - "Όχι" σε 2.5 μύρια - Εκτός ομάδας λόγω συμβολαίου!

του Γιώργου Κτενά
"Μάχη" ΠΑΟ, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ για 19χρονο - "Όχι" σε 2.5 μύρια - Εκτός ομάδας λόγω συμβολαίου!

Ο εξτρέμ που ήδη έφτιαξε "όνομα" και γιατί βρέθηκε στο... περιθώριο! Το Sportdog.gr παρουσιάζει τον νεαρό Κύπριο Λοΐζο Λοΐζου, που απασχολεί ήδη τις μεγάλες ελληνικές ομάδες, αλλά και συλλόγους του εξωτερικού. Οι... περιπέτειες με την Ομόνοια και η τιμή πώλησής του.

Ποδοσφαιρικό κεφάλαιο αποτελεί για την Ομόνοια αλλά και για το κυπριακό ποδόσφαιρο συνολικά ο 19χρονος άσος, Λοΐζος Λοΐζου κι αυτός είναι ο λόγος που έχει περάσει η περίπτωσή του στα ραντάρ των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Γιατί τον τελευταίο 1-1,5 χρόνο το όνομα του Λοΐζου έχει συνδεθεί τόσο με τον Παναθηναϊκό λόγω του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και της θητείας του στην Κύπρο όσο και με τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια ρίχνουν περισσότερα χρήματα στο μεταγραφικό παζάρι για την ενίσχυσή τους.

Γιατί το ρεπορτάζ από την Κύπρο αναφέρει ότι η Ομόνοια είχε απορρίψει πρόταση της Μπριζ ύψους 2,5 εκατ. για την παραχώρηση του 19χρονου άσου, άρα πρακτικά αυτό σημαίνει ότι χρειάζονται περισσότερα χρήματα για την απόκτησή του.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιώργο Λεωνίδου, Κύπριο δημοσιογράφο που είναι άριστα ενημερωμένος για τα θέματα του κυπριακού ποδοσφαίρου, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα για το θέμα τού Λοΐζου και το ενδιαφέρον που υπάρχει, τώρα, από τον Ολυμπιακό με αφορμή την έλευση του Γιάννη Οκκά στη β΄ ομάδα.

"Για αυτό τον άφησαν εκτός ομάδας το καλοκαίρι - Δεξί εξτρέμ που συγκλίνει - Αυτό θα του δώσει ο Ολυμπιακός"

"Το καλοκαίρι είχε μείνει εκτός ομάδας, λόγω διαφωνίας με τη διοίκηση της Ομόνοιας για το μέλλον του. Το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι του 2023, όμως τα βρήκαν, ήρθαν κοντά και έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2026. Σίγουρα έχει ως στόχο να πάρει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού και πλέον και η Ομόνοια είναι πιο διαλλακτική πια σε αυτόν τον τομέα", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο καλός συνάδελφος από την Κύπρο.

Πες μου δύο λόγια για τα αγωνιστικά του στοιχεία.

"Είναι, κυρίως, δεξιός εξτρέμ που συγκλίνει για να σουτάρει με το ανάποδο πόδι, ενώ επιστρέφει και βοηθάει πολύ τον ακραίο μπακ. Σε ομάδα με παίκτες όπως ο Μαρσέλο και ο Χάμες θα πάρει πολλές εμπειρίες, θα ενδυναμώσει πολύ το κορμί του και θα γίνει πιο δυνατός. Θα δουλέψει την εκρηκτικότητά του, ενώ ο Ολυμπιακός θα του δώσει εμπειρία σε υψηλότερο επίπεδο και θα μπορέσει να τον εκτοξεύσει. Γιατί έχει ποδοσφαιρικό μέλλον".

"2,5+ εκατ. ευρώ - Αυτό ισχύει για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό"

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι είχε απορριφθεί  πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ από την Μπριζ. Τι παραπάνω μπορούμε να πούμε τώρα;

"Σίγουρα χρειάζονται 2,5 εκατ. ευρώ και πάνω, χωρίς όμως να το λένε επίσημα από την ομάδα ότι αυτό είναι το ποσό που χρειάζεται".

Το ρεπορτάζ από την Ελλάδα αναφέρει ότι τώρα ο Ολυμπιακός αλλά, παλαιότερα, και οι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ είχε ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του.

"Η πληροφόρηση που έχουμε είναι ότι είχαν δείξει ενδιαφέρον ομάδες από το Βέλγιο, όχι κάτι επίσημο από Ελλάδα που να λέει ότι ήρθε κάποια ομάδα για να καταθέσει επίσημη πρόταση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλμέιδα όπως... Βαλβέρδε - Τρομάζει ΠΑΟ-Ολυμπιακό η ΑΕΚ - Θα αλλάξει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags