Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Καλύτερο γήπεδο από ΑΕΚ ο ΠΑΟ - Φτιάχνει κάτι μεγάλο - Πρωτάθλημα με τον κορυφαίο Γιοβάνοβιτς"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-23 17:52:00

"Καλύτερο γήπεδο από ΑΕΚ ο ΠΑΟ - Φτιάχνει κάτι μεγάλο - Πρωτάθλημα με τον κορυφαίο Γιοβάνοβιτς"!

του Γιώργου Κτενά
"Καλύτερο γήπεδο από ΑΕΚ ο ΠΑΟ - Φτιάχνει κάτι μεγάλο - Πρωτάθλημα με τον κορυφαίο Γιοβάνοβιτς"!

Οι γηπεδικές εξελίξεις που θα αλλάξουν την ιστορία του συλλόγου και η μεγάλη ευκαιρία για να κατακτήσει το Τριφύλλι τον φετινό τίτλο. Ο Τότης Φυλακούρης άκουσε από κοντά τον Κώστα Μπακογιάννη και ετοιμάζεται για τον Βοτανικό.

Παναθηναϊκός: Στη παρουσίαση/συνέντευξη Τύπου τού Κώστα Μπακογιάννη για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, βρέθηκε πλήθος κόσμου - Μεταξύ των οποίων και παλιές δόξες του Τριφυλλιού.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Τότη Φυλακούρη, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα για τις επαφές που υπήρξαν με τον δήμαρχο Αθηναίων, αλλά και πώς περιμένει το νέο σπίτι του συλλόγου, που θα τον βάλει στη νέα του εποχή.

"Το νερό στο αυλάκι για το νέο γήπεδο - Φτιάχνεται κάτι μεγάλο - Ο Γιοβάνοβιτς καλύτερος προπονητής - Θα πάρουμε το πρωτάθλημα"

"Ήταν μια ειλικρινής παρουσίαση, ήταν ειλικρινή τα σχόλια και οι ερωτήσεις που έγιναν, και ήταν μεστές και ειλικρινείς οι απαντήσεις. Έχουμε φτάσει στο τέλος και μετά τη δημοπράτηση θα μπει το νερό στο αυλακι. Είδαμε το μέρος, μας το ανέλυσε προσεκτικά ο δήμαρχος και καταλάβαμε πόσο μεγάλο είναι αυτό που θα δημιουργηθεί", ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και στη συνέχεια πρόσθεσε για την παρουσία των παλαίμαχων στην εκδήλωση αλλά και για το φετινό πρωτάθλημα:

"Είμαστε Παναθηναϊκοί, πήγε ολόκληρος Δομάζος, ο Οικονομόπουλος, ο Αντωνιάδης, ο Κόντος από το μπάσκετ. Δείξαμε την αγάπη μας για τον σύλλογο. Γιατί είμαστε κοντά στον σύλλογο πάντα. Φτάσαμε κοντά στο να πούμε ότι ο σύλλογος βαδίζει καλά, έχουμε τον καλύτερο προπονητή. Ο κόσμος στέκεται από πέρσι στην ομάδα. Πιστεύω ότι βάλαμε ευθεία μπροστά μας, ούτε ανηφόρα ούτε κατηφορα. Να φτάσουμε στον προορισμό που θελουμε έχει σημασία - Πάμε καλά, είμαστε κοντά για να πάρουμε το πρωτάθλημα".

"Καλύτερο από το γήπεδο της ΑΕΚ - Από 13 ετών στον Παναθηναϊκό - Κάνε την ομάδα πάλι πρώτη"

Πώς αισθανθήκατε που στον χώρο της παρουσίασης/συνέντευξης Τύπου θα γίνει το νέο σπίτι της ομάδας;

"Εμείς παλιοί είμαστε συναισθηματικά δεμένοι με τη Λεωφόρο. Αλλά ο νέος Παναθηναϊκός, σύγχρονος, πρέπει να φτιάξει ένα σύγχρονο και μεγάλο γήπεδο. Και θα γίνει το γήπεδο, και θα το καμαρώσουν όλοι. Γιατί και για το γήπεδο της ΑΕΚ χαρήκαμε όλοι οι φίλαθλοι. Αλλά αυτό θα είναι ακόμα καλύτερο από το γήπεδο της ΑΕΚ".

Πώς αισθάνεστε για τη Λεωφόρο;

"Είναι κάτι που μένει στην ιστορία μου: 13 ετών πήγα στον Παναθηναϊκό, στα 15-16 έπαιξα στην πρώτη ομάδα, πήγαμε στο Γουέμπλεϊ και μετά έγινα και προπονητής για έξι παιχνίδια και ήμασταν αήττητοι. Νωρίτερα ήμουν στις ακαδημίες και είχαμε αναδειχθεί 3οι στην Κίνα, στο παγκόσμιο - Είχαν βγει 17 επαγγελματίες από εκείνη την ομάδα, όπως ο Νίνης και άλλοι".

Υπάρχει κάτι σας έρχεται πρώτο στο νου από το γήπεδο;

"Με ενθουσιάζει και το λένε οι φίλοι του Παναθηναϊκού, ακόμα και οι αντίπαλοι: Με τις επιτυχίες, έλεγαν τότε Κάνε την ομάδα πάλι πρώτη, γειά σου Τότη, γειά σου Τότη. Πώς να το ξεχάσω αυτό μέσα στη λεωφόρο από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, μέσα στο σπίτι μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στις μεταγραφές του ΠΑΟ - "Παίζει" πρώην για back up του Μπέικον - Στην λίστα ο Πασκάλ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags