Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βρήκε νέο... Αϊτόρ ο Παναθηναϊκός - "Σκύλιασε" για τη νίκη και το γκολ - Τον κάνει 11αδατο ο Γιοβάνοβιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-23 23:34:00

Βρήκε νέο... Αϊτόρ ο Παναθηναϊκός - "Σκύλιασε" για νίκη και γκολ - Τον κάνει 11αδατο ο Γιοβάνοβιτς!

Βρήκε νέο... Αϊτόρ ο Παναθηναϊκός - "Σκύλιασε" για νίκη και γκολ - Τον κάνει 11αδατο ο Γιοβάνοβιτς!

Μπορεί να άργησε, ωστόσο πλέον είναι πανέτοιμος για να πάρει το Τριφύλλι στις πλάτες του και να τον οδηγήσει στο πρωτάθλημα.

Τι και εάν ο Παναθηναϊκός δεν είχε στην διαθέση του... καθόλου σε όλο το ματς, τον πιο φορμαρισμένο του ποδοσφαιριστή; Τον Αϊτόρ; Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατάφερε και είχε την απάντηση και για αυτή την απουσία!

Ο Σέρβος τεχνικός αποφάσισε να δώσει χρόνο, χώρο και προσπάθειες στον Σλοβένο Βέρμπιτς, ο οποίος από την αρχή του αγώνα μέχρι το τέλος του έδωσε ότι... είχε και δεν είχε και δικαιώθηκε, μιας και ήταν αυτός που έβγαλε τη σέντρα πάρε βάλε στον Σπόραρ για να γράψει το 1-0 στο 92΄ και να δώσει μια ιστορική νίκη στον Παναθηναϊκό.

Την ώρα που δεν γνωρίζουμε τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Αϊτόρ είναι ξεκάθαρο πως ο Βέρμπιτς έστειλε το δικό του μήνυμα πως αξίζει να κερδίσει περισσότερο χρόνο στο ροτέισον της ομάδας του. Εξάλλου, μόνο ως τυχαίο δεν μπορεί να λογιστεί πως στα δύο ματς που έχει κερδίσει ο Παναθηναϊκός με τον ίδιο ως βασικό, αυτό συνέβη με νίκες με 1-0, με το πρώτο ματς να είναι με τον Λεβαδειακό που έβαλε το γκολ και το δεύτερο το αποψινό που μοίρασε την ασίστ. Κοινώς ο Βέρμπιτς με 2/9 αγώνες ως βασικός έχει δώσει 4 υπέρ-πολυτίμους βαθμούς στον Παναθηναϊκό δείχνει να φορμαρίζεται σε ένα αρκετά κρίσιμο και... ύπουλο σημείο πριν την διακοπή για το Μουντιάλ. 

Ο Σλοβένος πέρα από την ασίστ, έψαχνε σε όλο τον αγώνα να προσφέρει ένα θεαματικό γκολ, χάνοντας δυο ευκαιρίες με σημαντικές προσπάθειες, ενώ κέρδισε και ορισμένα κρίσιμα φάουλ. Το ανέβασμα του είναι κάτι παραπάνω από αισθητό και εξάλλου δεν μιλάμε για έναν τυχαίο ποδοσφαιριστή, μιας και είχε έρθει με σκοπό να πρωταγωνιστήσει. Μπορεί να χρειάστηκε λίγο καιρό για να προσαρμοστεί, ωστόσο πλέον δείχνει να πατάει καλά.

Μένει να δούμε βέβαια πλέον εάν θα βγάλει και διάρκεια στο παιχνίδι του, αφού φαντάζει δεδομένο πως θα πάρει φανέλα βασικού και στο ματς με τον Βόλο.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξύπνησε ο γίγαντας ΠΑΟ - Σκάνδαλο αυτό που έγινε στη Λεωφόρο - Ξύλο, διαιτησία και… κυνήγι! 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags