Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κονράντ ντε λα Φουέντε: Βρέθηκε ομάδα για τον Ντε λα Φουέντε - Πότε τον... πετάει από πάνω του ο Ολυμπιακός
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-25 20:15:00

Βρέθηκε ομάδα για τον Ντε λα Φουέντε - Πότε τον... πετάει από πάνω του ο Ολυμπιακός

Sportdog Team
Βρέθηκε ομάδα για τον Ντε λα Φουέντε - Πότε τον... πετάει από πάνω του ο Ολυμπιακός

'Ηρθε, είδε, απογοήτευσε, φεύγει. Ο Αμερικανός εξτρέμ μετράει αντίστροφα πριν αποτελέσει και επίσημα παρελθόν από τους Ερυθρόλευκους, πριν καν προλάβουμε να τον δούμε. Όλες κι όλες 5 συμμετοχές με 197' στο χορτάρι έκανε.

Ολυμπιακός -  Κονράντ ντε λα Φουέντε: Ο Ολυμπιακός κάνει προσπάθεια να απαλλαχθεί απ' όλα τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν υπολογίζονται καθόλου από τον Μίτσελ.

Ένας από αυτούς φυσικά είναι και ο Κονράντ ντε λα Φουέντε, με τον Αμερικανό εξτρέμ να μετράει αντίστροφα πριν αποτελέσει και επίσημα παρελθόν από τους Ερυθρόλευκους, πριν καν προλάβουμε να τον δούμε ουσιαστικά. Όλες κι όλες 5 συμμετοχές με 197 λεπτά στο χορτάρι έκανε.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν η Άντερλεχτ έχει πλησιάσει ήδη την Μαρσέιγ, προκειμένου να πάρει δανεικό τον Ντε λα Φουέντε στο δεύτερο μισό της σεζόν. Εκκρεμεί από μέρα σε μέρα η οριστική διακοπή δανεισμού του στον Ολυμπιακό και αμέσως μετά, όπως όλα δείχνουν, θα οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού στο Βέλγιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον "έκοψε" η ΑΕΚ, τον παίρνει ο Ολυμπιακός! Ο Μίτσελ θέλει τον ανταγωνιστή του Άλβες στη Βραζιλία

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags