Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Επιστροφή έκπληξη στον ΠΑΟΚ - Η "συμφωνία" Λουτσέσκου με Γκαρσία - "Χάθηκε" 1 εκατομμύριο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-13 13:15:00

Επιστροφή έκπληξη στον ΠΑΟΚ - Η "συμφωνία" Λουτσέσκου με Γκαρσία - "Χάθηκε" 1 εκατομμύριο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Επιστροφή έκπληξη στον ΠΑΟΚ - Η "συμφωνία" Λουτσέσκου με Γκαρσία - "Χάθηκε" 1 εκατομμύριο!

Ήταν μία επένδυση που πίστεψαν οι Θεσσαλονικείς, γι' αυτό και δαπάνησαν 850 χιλ. ευρώ τον Αύγουστο του 2020 για να τον αποκτήσουν. Ωστόσο ποτέ στην πράξη δεν κατάφερε, ν' αφήσει το αποτύπωμά του στην ομάδα. Μήπως ήρθε η ώρα να το γυρίσει;

Στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ έχει επανέλθει ο Νίκα Νινούα, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής με τον ΠΑΟΚ Β, ενώ στις τελευταίες προπονήσεις του Δικεφάλου προπονήθηκε κανονικά με το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου στη Νέα Μεσήμβρια.

Ο Γεωργιανός μέσος δεν έχει καταφέρει να βρει χώρο, χρόνο και ρόλο όλα αυτά τα χρόνια στους Ασπρόμαυρους, δοκίμασε την τύχη του στην Κύπρο και την Ανόρθωση χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία και τελικώς, επέστρεψε και αποτέλεσε μέλος της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ Β. Η επάνοδός του στην πρώτη ομάδα έγινε με την επιστροφή του Δικεφάλου από τη μίνι προετοιμασία στην Κύπρο.

Ο Νινούα ήταν μία επένδυση που πίστεψαν οι Θεσσαλονικείς, γι' αυτό και δαπάνησαν 850 χιλ. ευρώ (για αγορά χωρίς να υπολογίζουμε το συμβόλαιό του) τον Αύγουστο του 2020 για να τον αποκτήσουν από την Ντιναμό Τιφλίδας. Ωστόσο ποτέ στην πράξη δεν κατάφερε, ν' αφήσει το αποτύπωμά του στον ΠΑΟΚ. Το μεγάλο προσόν που είχαν ξεχωρίσει σε αυτόν οι άνθρωποι του συλλόγου, ήταν τα πολύ καλά πόδια του σε μεταβιβάσεις και στημένες φάσεις. Αυτό μάλιστα είναι κάτι που μπορεί να προσφέρει και τώρα στον Λουτσέσκου ο παίκτης, καθώς πλην του Κούρτιτς κλασικός εκτελεστής στο ρόστερ δεν υπάρχει άλλος.

Θυμίζουμε, ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024. Άρα, πρέπει ο ΠΑΟΚ αφού δεν μπορεί να τον παραχωρήσει, να βρει εν τέλει έναν τρόπο να τον εκμεταλλευτεί. Ίσως γι' αυτό υπήρξε κι ο προβιβασμός του στην πρώτη ομάδα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εισήγηση Μπότο σε Σαββίδη για παίκτη 7 εκατ. - Επαφές με μεγάλη ομάδα - "Πακέτο" και ο Μαρτίνς!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags