Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: "Bόμβες" πρώην παίκτη του Άρη - "Δεν με σεβάστηκε ο... - Δεν θα του μίλαγα καν" - Ατάκες για ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-04 21:38:00

"Bόμβες" πρώην παίκτη του Άρη - "Δεν με σεβάστηκε ο... - Δεν θα του μίλαγα καν" - Ατάκες για ΠΑΟΚ

Sportdog Team
"Bόμβες" πρώην παίκτη του Άρη - "Δεν με σεβάστηκε ο... - Δεν θα του μίλαγα καν" - Ατάκες για ΠΑΟΚ

Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και στον Άρη μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε για όσα πέρασε στις δύο ομάδες, αλλά και στο επερχόμενο ντέρμπι.

Θανάσης Παπάζογλου: Ο 35χρονος επιθετικός που πλέον αγωνίζεται στον Θερμαϊκό Θέρμης στην Γ΄ Εθνική μίλησε στον Focus Fm 103,6 για το τοπικό ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης και όχι μόνο, μιας και διηγήθηκε αρκετές ιστορίες από το πέρασμά του από τους δύο αιώνιους αντιπάλους.

Για την θητεία του στον Άρη:Όνειρό μου όταν ξεκινούσα ήταν να παίξω στον Άρη. Κι όταν έπαιξα στον Άρη εκπλήρωσα ένα παιδικό μου όνειρο. Ήθελα να έχω διάρκεια στον Άρη, αλλά τελικά αυτό δεν έγινε. Μόνο ο Μπάγεβιτς με πίστεψε στον Άρη. Μόλις έφυγε έχασα κάθε στήριγμα.

Η διοίκηση του Άρη, τότε, επί Σκόρδα, δεν με σεβάστηκε. Είμαι ο μόνος παίκτης που ξεκίνησε από το παιδικό του Άρη και έφτασε στην πρώτη ομάδα και είμαι και Αρειανός. Στον Άρη έπαιρνα 600 ευρώ τον μήνα ενώ ο Κόκε έπαιρνε 700.000 ευρώ τον χρόνο. Και τον πρώτο χρόνο δεν τα έπαιρνα ούτε αυτά τα 600 ευρώ.

Όταν έφυγε ο Μπάγεβιτς έφερα πρόταση στον Άρη από την Σαμπντόρια ύψους μισού εκατ. ευρώ και την απέρριψε ο Σκόρδας. Μετά δεν έπαιζα επί ένα χρόνο γιατί δεν υπέγραφα νέο συμβόλαιο. Αν δω στον δρόμο τον Σκόρδα δεν θα του μιλήσω καν. Θα κάνω ότι δεν τον είδα. Ό,τι έγινε, έγινε. Το σημαντικό είναι ο κόσμος να ξέρει την αλήθεια”.

Για την θητεία του στον ΠΑΟΚ:Έζησα μία πολύ μεγάλη εμπειρία στον ΠΑΟΚ. Παρότι είμαι Αρειανός στον ΠΑΟΚ με σεβάστηκαν όλοι. Η τριετία μου στον ΠΑΟΚ με έκανε άντρα. Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ όπως και ο Άρης. Μόνο καλά αποκόμμισα από τον ΠΑΟΚ. Τον πρώτο χρόνο είχα τον Σάντος. Ήμουν επιλογή του. Οι απαιτήσεις στον ΠΑΟΚ ήταν τεράστιες”, είπε ο Θανάσης Παπάζογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τινάζει τη μπάνκα για Αντούνα ο Παναθηναϊκός - Έκανε 10 εκατ.μεταγραφή - Δεν είναι Πινέδα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags