Facebook Pixel Άλαν Πάρντιου: Ήθελε περισσότερα γκολ ο Πάρντιου - Ατάκες για το ντέρμπι με Ολυμπιακό και ντεμπούτο Καμαρά
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-11 20:59:00

Ήθελε περισσότερα γκολ ο Πάρντιου - Ατάκες για το ντέρμπι με Ολυμπιακό και ντεμπούτο Καμαρά

Sportdog Team
Ήθελε περισσότερα γκολ ο Πάρντιου - Ατάκες για το ντέρμπι με Ολυμπιακό και ντεμπούτο Καμαρά

Οι Κίτρινοι διπλασίασαν τις νίκες τους απέναντι στον Λεβαδειακό και πέρασαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου, με τον Βρετανό τεχνικό στις δηλώσεις του να τονίζει ότι η ομάδα του θα μπορούσε να έχει βάλει κι άλλα τέρματα.

Άλαν Πάρντιου: Ευχαριστημένος από την νοοτροπία των παικτών του Άρη στον αγώνα με τον Λεβαδειακό εμφανίστηκε ο Βρετανός τεχνικός στις δηλώσεις του, που όμως τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να σκοράρει περισσότερο, ενώ αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του Αμπουμπακάρ Καμαρά, αλλά και στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.

«Κανένα από τα δύο παιχνίδια με τον Λεβαδειακό δεν ήταν εύκολο. Σήμερα έπρεπε να κάνουμε την δουλειά και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Δώσαμε χρόνο σε παίκτες από τον πάγκο, όπως ο Καμαρά, μιας και ρίξαμε ρυθμό. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Ήθελα να έχω τον Μάνου και τον Ματέο στο γήπεδο μαζί και με τον Μαντσίνι. Ο Μανού έκανε καλή δουλειά, είχε ωραίες ενέργειες αλλά ήταν άτυχος που δεν μπόρεσε να σκοράρει».

Ρωτήθηκε για τις επιλογές του και τον φόβο της κούρασης. «Δεν έχουμε πολλές επιλογές στην άμυνα. Ο Ενκουλού δεν νομίζω να παίξει τον Γενάρη. Οι παίκτες που έχουμε έπαιξαν και θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε και χρόνο ξεκούρασης», για να ερωτηθεί τόσο για τον Καμάτσο όσο και για τον Καμαρά. «Ο Καμάτσο τα πήγε καλά. Προφανώς είναι διαφορετικός παίκτης από τον Γκρέι. Έπαιξε για πρώτη φορά στην κορυφή της επίθεσης και θα έλεγα ότι έκανε καλή δουλειά και στο κομμάτι της συμμετοχής στην ανάπτυξη. Θέλουμε να έχουμε μια εναλλακτική επιλογή. Ο Καμαρά χρειάζεται χρόνο για να βρει ρυθμό καθώς στον Ολυμπιακό δεν είχε χρόνο συμμετοχής, αλλά σιγά-σιγά θα μπει στην εξίσωση».

Σε ερώτηση για τα παιχνίδια που ακολουθούν με τον Ολυμπιακό :«Αν κάνουμε ένα παιχνίδι αντίστοιχο μ’ αυτό του πρώτου ημιχρόνου ή του αγώνα πρωταθλήματος πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά. Αυτά τα παιχνίδια είναι μια πρόκληση και για εμάς καθώς ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα. Θέλουμε να δείξουμε τη βελτίωσή μας αλλά και την ετοιμότητά μας για ένα βήμα παραπάνω. Προφανώς θα χρειαστούμε όλο το ρόστερ μας», είπε ο Άλαν Πάρντιου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έχει πάθει ανοσία στην ήττα - Ο Παναθηναϊκός βυθίζεται στα αρνητικά ρεκόρ και δεν κουνιέται "φύλλο"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags