Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έλληνας τεχνικός αλλάζει τα δεδομένα στη SL - "Μπορεί ο ΠΑΟΚ - Ήρθε η ώρα του Ζίβκοβιτς"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-13 12:53:00

Έλληνας τεχνικός αλλάζει τα δεδομένα στη SL - "Μπορεί ο ΠΑΟΚ - Ήρθε η ώρα του Ζίβκοβιτς"

Sportdog Team
Έλληνας τεχνικός αλλάζει τα δεδομένα στη SL - "Μπορεί ο ΠΑΟΚ - Ήρθε η ώρα του Ζίβκοβιτς"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας τεχνικός όπου και αναφέρθηκε στην εικόνα του Δικεφάλου του Βορρά στο πρωτάθλημα σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες.

Γιάννης Μαντζουράκης: Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στον Focus Fm 103,6 για το πρωτάθλημα, τους τέσσερις πρωτοπόρους και τον ρόλο που θα παίξουν πλέον οι προσωπικότητες των μεγάλων ομάδων.

Ξεκινούν τα ντέρμπι και θα παίξουν ρόλο οι πρoσωπικότητες των τεσσάρων ομάδων της κορυφής. Για παράδειγμα, ο Φορτούνης, είδατε τι προσφέρει στον Ολυμπιακό; Διορθώθηκε το λάθος. Είναι το καλύτερο δεκάρι. Από πλευράς ΠΑΟΚ, ήρθε η ώρα του Ζίφκοβιτς να παρουσιάσει κάτι περισσότερο. Έπαιξε στο Μουντιάλ, αναπλήρωσε το ηθικό του και πρέπει να δείξει τα προσόντα του, διότι την φετινή χρονιά δεν έδωσε πολλά. Και ο Νάρεϊ είχε μία κάμψη, αλλά μπορεί να βοηθήσει. Και ο καινούργιος ο Τάισον είναι μεγάλη προσωπικότητα”.

Ο ΠΑΟΚ έχει σχηματίσει 11άδα. Άρχισαν να παίζουν και οι μεταγραφές. Ο Ράφα φαίνεται ότι έχει δέσει στην 11άδα, ο Ντάντας είναι κινητικός, ξέρει μπάλα. Μία από τις καλύτερες μεταγραφές, όμως, είναι ο Κωνσταντέλιας. Πέρα από τα προσόντα του έχει μία σπάνια ωριμότητα για την ηλικία του για τα ελληνικά δεδομένα”.

Επίσης, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ένα πάρα πολύ καλό άξονα με Ίνγκανσον, Αουγκούστο και Κωνσταντέλια. Ο Λουτσέσκου πιστεύει στον Ολιβέιρα, που μπορεί να δώσει ακόμα περισσότερα, αλλά πιστεύω πως έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ από ενίσχυση στην θέση του φορ. Ο ΠΑΟΚ είναι τσιγκούνικη ομάδα στο θέαμα και στην επίθεση. Ο Λουτσέσκου παίζει σφιχτά”.

Είναι πρωτοποριακό το εγχείρημα του ΠΑΟΚ με τους νεαρούς παίκτες για μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Θέλει μέτρο, όμως. Προς το παρόν, το βάρος από τους νέους μπορούν να σηκώσουν ο Κουλιεράκης και ο Κωνσταντέλιας. Τα παιχνίδια γίνονται πολύ απαιτητικά”.

Άνοιξε το πρωτάθλημα μετά την νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού. Ανταγωνίζονται τρεις ομάδες για την δεύτερη θέση και πιο δύσκολα για την πρώτη. Ο Παναθηναϊκός έχει καλή 11άδα. Μπορεί να συνέλθει. Ο Σπόραρ είναι ντεφορμέ και ο Ιωαννίδης μπαίνει και δίνει περισσότερα. Είναι μεγάλη απώλεια ο Αϊτόρ. Ήταν ο εκφραστής των στημένων φάσεων”, είπε ο Γιάννης Μαντζουράκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags