Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Πονοκέφαλος" Μίτσελ με Χουάνγκ ενόψει Άρη - Στον... αέρα τα πάντα
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-23 20:38:00

"Πονοκέφαλος" Μίτσελ με Χουάνγκ ενόψει Άρη - Στον... αέρα τα πάντα

Sportdog Team
"Πονοκέφαλος" Μίτσελ με Χουάνγκ ενόψει Άρη - Στον... αέρα τα πάντα

Ο Ισπανός τεχνικός βλέπει ότι ο Κορεάτης είναι... σκασμένος και προσπαθεί να βρει τρόπο ώστε να τον έχει διαθέσιμο και για την δύσκολη ρεβάνς του προημιτελικού του Κυπέλλου κόντρα στους Κίτρινους στην Θεσσαλονίκη.

Ολυμπιακός: Πολύ κουρασμένος, από τα συνεχόμενα παιχνίδια, εμφανίστηκε κόντρα στον Ατρόμητο ο Χουάνγκ, κάτι που έκανε τον Μίτσελ να έχει... σκέψεις για το αν πρέπει να τον χρησιμοποιήσει στη ρεβάνς με τον Άρη την Τετάρτη (25/1), με κανέναν να μην έχει την απάντση.

Ο Κορεάτης  ενόψει Ατρομήτου έκανε μόλις μία προπόνηση μιας και την  Πέμπτη (19/1) είχε κάνει αποθεραπεία, την Παρασκευή (20/1) ακολούθησε πάλι ένα πιο συντηρητικό πρόγραμμα και ουσιαστικά μόνο το Σάββατο (21/1) μπήκε με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ παράλληλα όπως έγινε γνωστό είχε και μικροενοχλήσεις.

Πλέον οι πληροφορίες ενόψει του Άρης - Ολυμπιακός αναφέρουν ότι ο Μίτσελ θα πάει και πάλι συντηρητικά με τον Χουάνγκ, με στόχο να τον έχει φρέσκο, με τον Ισπανό να τον θέλει από την αρχή στην ενδεκάδα, όμως η κόπωση που βγάζει ο Κορεάτης θα κάνει τον έμπειρο τεχνικό να αποφασίσει την τελευταία στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λύγισε μετά τη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός - Διπλό λάθος Μίτσελ - Εκτός Πασχαλάκης, "τρελαμένος" Χάμες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags