Κοσμίν Μπαρκουάν: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον Δικέφαλο και τον Ολυμπιακό.

«Είμαι ως σκάουτερ σε μια ομάδα, έχει ακαδημίες με 600 παιδιά αλλά δεν είμαι προπονητής» τόνισε αρχικά.

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Σίγουρα μαθαίνω τι γίνεται στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Πάντα με τον Ολυμπιακό είναι ντέρμπι, είναι ένα παιχνίδι που αν ο ΠΑΟΚ το κερδίσει θα μπορεί να πει πως πάει για το πρωτάθλημα. Ο Δικέφαλος περνάει μια πολύ καλή ποδοσφαιρική στιγμή την Κυριακή και πιστεύω πως θα κερδίσει την Κυριακή. Ο Ολυμπιακός έχει πάντα ένα βάρος γιατί πρέπει να κερδίσει, παίζει ποδόσφαιρο ανοιχτό και έχει προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι. Ο ΠΑΟΚ έχει ποιοτικούς παίκτες και μπορεί να σκοράρει.

Η άμυνα ξεκινάει από τον επιθετικό, όλοι πρέπει να σκέφτονται πως θα κλέψουν την μπάλα και πως θα φύγουν στην κόντρα. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί δεν πήρε παίκτες στην άμυνα ο Ολυμπιακός, δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό ο προπονητής».

Για τον Λουτσέσκου: «Με ενδιαφέρει περισσότερο τι κάνει ο ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου. Μην ξεχνάμε πως πέρασε δύσκολα στην αρχή της χρονιάς. Πάντα μου άρεσε ο Λουτσέσκου, όχι μόνο επειδή είναι Ρουμάνος. H δεύτερη οικογένεια ενός προπονητή είναι η ομάδα του. Όταν αγαπάς κάτι δίνεις τα πάντα για αυτό».

Για το δίδυμο Ινγκασον-Κουλιεράκης: «Ποιοτικά Ινγκασον-Κουλιεράκης καλύπτουν ο ένας τον άλλον. Μην ξεχνάμε πως μπροστά τους ο Ντάντας και ο Σβαμπ κάνουν πολύ καλή δουλειά», είπε ο Κοσμίν Μπαρκουάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει η πιάτσα" για τον Χριστοδουλόπουλο - Φήμες για... βόμβα σε μεγάλη ομάδα!