Facebook Pixel Η μεγαλύτερη αποτυχία Μπότο στον ΠΑΟΚ - "Δεν τον βλέπει" ο Λουτσέσκου - "Κλαίει" 2 εκατ. ο Σαββίδης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-11 20:31:00

Η μεγαλύτερη αποτυχία Μπότο στον ΠΑΟΚ- "Δεν τον βλέπει" ο Λουτσέσκου- "Κλαίει" 2 εκατ. ο Σαββίδης!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Η μεγαλύτερη αποτυχία Μπότο στον ΠΑΟΚ- "Δεν τον βλέπει" ο Λουτσέσκου- "Κλαίει" 2 εκατ. ο Σαββίδης!

Πώς μπορεί να το σώσει με μία μεγάλη πώληση και ο ρόλος του Γκαρσία. Ποια είναι η μεταγραφή που δεν... βγήκε στον Δικέφαλο, τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο νεαρός παίκτης στη Θεσσαλονίκη, τα αγγλικά και το "δώρο" που περιμένουν το καλοκαίρι από Αμερική.

ΠΑΟΚ: Ίσως η πιο αποτυχημένη μεταγραφή τού Δικέφαλου τα τελευταία αρκετά χρόνια είναι ο Νίκολας Κουαλιάτα, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Δικέφαλος πλήρωσε 1,8 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι για την απόκτησή του.

Τα στατιστικά του είναι μετριότατα, με μόλις 5-6 εμφανίσεις και καθόλου επιδραστικότητα στο παιχνίδι της ομάδας του, με αποτέλεσμα να είναι κυρίως ποδοσφαιριστής που συμμετέχει στη β΄ ομάδα και τις υποχρεώσεις της, παρά στο σύνολο του Λουτσέσκου.

Από το περιβάλλον τού Κουαλιάτα διαρρέεται η πληροφορία ότι μπορεί να προκύψει πρόταση ύψους δύο εκατ. ευρώ από το MLS για την παραχώρησή του, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει το sportdog από τη Θεσσαλονίκη.

Προσοχή: Δηλαδή δεν υπάρχει πρόταση στην ΠΑΕ ή, έστω, ενημέρωση ότι ενδιαφέρεται κάποια ομάδα. Η πλευρά τού παίκτη έχει ενημερώσει ότι, από τη στιγμή που δεν παίζει, μπορεί να φέρει πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του...

Για έναν παίκτη που δεν έχει προσαρμοστεί καθόλου στην ομάδα και δεν ξέρει καν αγγλικά για να καταφέρει να συνεννοηθεί με συμπαίκτες και τεχνικό τιμ (άρα δυσκολεύεται ακόμα περισσότερο στην προσαρμογή), φαίνεται ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να τον παραχωρήσουν. Το ζήτημα είναι πώς θα το καταφέρουν.

Γιατί πρόκειται για ένα 23χρονο παιδί που δεν είχε βγει ποτέ από την Ουρουγουάη και, προφανώς, δεν είναι τόσο εύκολο από τη μια στιγμή στην άλλη να αποδώσει στο 100%. Στο ξεκίνημα της περιόδου είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στον Δικέφαλο, αλλά δεν είχε καταφέρει ποτέ να πείσει τον Λουτσέσκου.

Προφανώς η σκέψη που έκαναν οι άνθρωποι του συλλόγου ήταν να βρεθεί στην β΄ ομάδα, λόγω του Πάμπλο Γκαρσία, αλλά και εκεί δεν κατάφερε να ξεχωρίσει ούτε εκεί. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι στις υποχρεώσεις της β΄ ομάδας θα συνεχίσει, τουλάχιστον για το προσεχές διάστημα.

Μόνο που ο Δικέφαλος δεν έδωσε 1,8 εκατ. ευρώ για να παίζει στη Σούπερ Λιγκ 2, για αυτό και θέλουν να τον δουν να χαιρετάει - Ειδικά αν υπάρχει όντως πρόταση στα χρήματα που είχε δώσει ο σύλλογος. Απλά παρά τα όσα ακούγονται για ομάδες/πρωταθλήματα που ακόμα μπορούν να κάνουν μεταγραφή (π.χ. Τουρκία), από την ΠΑΕ δεν έχουν τίποτα στα χέρια τους.

"Μπορεί στο MLS ο Κουαλιάτα - Εκεί τον έχουν δει να παίζει μπάλα - Τον πουλάνε 15 εκατ. ευρώ"

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Κώστα Ζάγκα, που γνωρίζει όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο στο MLS, για να διασταυρώσουμε κατά πόσο ευσταθεί η πληροφορία που διέρρεε η πλευρά του Κουαλιάτα.

"Οργανώνουν αυτό το διάστημα τις μεταγραφές για την επόμενη σεζόν στο MLS. Μέχρι τον Φλεβάρη είναι ανοιχτό για μεταγραφές, είναι μεγάλη περίοδος για εκείνους όπως το καλοκαίρι σε εμάς", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε για το αν μπορούν να δοθούν 2 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη που στον Δικέφαλο δεν έχει πιάσει καθόλου:

"Αν έχουν δει ότι έχει ποιότητα και μπορεί να εξελιχθεί, μπορούν να τα δώσουν. Δεν κάνουν επιπόλαιες κινήσεις στο MLS, είναι σε μια νέα κατάσταση, ψάχνουν ταλέντα και ποντάρουν σε πιο μικρούς πια. Ρίχνουν δίχτυα στη Λατινική Αμερική, άρα αν έχουν καλή άποψη για τον Κουαλιάτα από την εποχή που ήταν στην Ουρουγουάη, γιατί όχι;".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Με την μπάλα στα δίχτυα" - Το νέο... κανόνι του ΠΑΟΚ - Πήγε Θεσσαλονίκη, υπέγραψε σε Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags