Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αϊτόρ: Οριστικό: Πυροδοτήθηκε η "βόμβα", υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Αϊτόρ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-13 15:57:00

Οριστικό: Πυροδοτήθηκε η "βόμβα", υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Αϊτόρ!

Οριστικό: Πυροδοτήθηκε η "βόμβα", υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Αϊτόρ!

H πλήρη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Αϊτόρ για νέο συμβόλαιο μεταφράστηκε σε υπογραφές, με τον Ισπανό να είναι και τυπικά από σήμερα παίκτης του Τριφυλλιού για τα επόμενα 2+1 χρόνια!

Παναθηναϊκός - Αϊτόρ: Οι Πράσινοι είχαν φτάσει σε πλήρη συμφωνία με τον Αϊτόρ για νέο συμβόλαιο από τις 5 Φεβρουαρίου και πλέον, η συμφωνία τους μεταφράστηκε απτά σε υπογραφές! Ο Καταλανός μετέβη σήμερα (13/2) στα γραφεία της ΠΑΕ, υπογράφοντας οριστικά νέο συμβόλαιο με χρονική διάρκεια μέχρι το 2025 (σ.σ. υπάρχει και όψιον για +1 χρόνο). Από ώρα σε ώρα, μάλιστα, αναμένεται και η ανακοίνωση του Τριφυλλιού.

Με βάση το υπογεγραμμένο πια deal, o καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος μέχρι να υποστεί τη ρήξη χιαστών, θα έχει πάγιες απολαβές ετησίως που θα προσεγγίζουν τις 850 χιλ. ευρώ, ενώ με τα μπόνους το νούμερο αυτό μπορεί να προσεγγίσει μέχρι και το 1 εκατ. ευρώ το χρόνο! Μιλάμε για απίστευτη αναβάθμιση, αν αναλογιστούμε ότι ο ποδοσφαιριστής αμειβόταν μέχρι πρότινος με λιγότερο από 350 χιλ. ευρώ ετήσιες καθαρές αποδοχές.

Όσο πρόλαβε ν' αγωνιστεί τη φετινή σεζόν, ο Αϊτόρ είχε το απίστευτο σερί με 8 γκολ και 2 ασίστ σε 11 συμμετοχές, όντας μακράν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όχι μόνο του Παναθηναϊκού, αλλά συνολικά της Super League. Είναι σημαντικό επίσης να αναφέρουμε, ότι ο 26χρονος εξτρέμ επέλεξε τους Πράσινους από τις πολλές επιλογές που είχε, όχι μάλιστα μόνο από το εξωτερικό.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags