Facebook Pixel Νίκος Μαχλάς: Ατάκες... φωτιά από Μαχλά για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Κωνσταντέλια - Αποθέωσε τον Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-17 21:31:00

Ατάκες... φωτιά από Μαχλά για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Κωνσταντέλια - Αποθέωσε τον Άρη

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από Μαχλά για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Κωνσταντέλια - Αποθέωσε τον Άρη

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος διεθνής επιθετικός όπου και αναφέρθηκε τόσο στο ντέρμπι της Τούμπας, όσο και στους Κίτρινους.

Νίκος Μαχλάς: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε στο Metropolis 95.5 για το ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, την παρουσία του ΟΦΗ μετά την διακοπή του Μουντιάλ και τον Κωνσταντέλια. «Αυτό το πρωτάθλημα το χαιρόμαστε όλοι και το βλέπουμε με μεγάλη ικανοποίηση γιατί δεν ξέρεις ποιος θα τερματίσει πρώτος και ποιος δεύτερος. Η ΑΕΚ δεν το έχει ανάγκη αυτό που έγινε στο Περιστέρι με το σύνολο που έχει φτιάξει, δεν της αρμόζει. Χάλασε όλη την εικόνα» είπε αρχικά.

«Το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ είναι ένα ντέρμπι. Αν εξαιρέσουμε το προηγούμενο ματς που ο ΠΑΟΚ αυτοκτόνησε στην Τρίπολη, είναι οι δύο ομάδες που παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο. Σίγουρα η ΑΕΚ διανύει μία περίοδο που είχαμε ανάλογή της να δούμε χρόνια. Παίζει επιθετικό, ωραίο ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει σε ένα σημείο που χάνει αγώνες στις λεπτομέρειες και αυτό είναι κρίμα για τους παίκτες.

Ο Ολιβέιρα ανέβηκε, αλλά δεν είναι ο παίκτης που έχει το εύκολο γκολ. Η ΑΕΚ ξεχωρίζει εκεί γιατί παίρνει πολλά γκολ και από τις άκρες, με τον Γκατσίνοβιτς, θα πάρει και από τον Αραούχο που έχει πάντα τις φάσεις και από άλλους. Αυτό που κάνει έχω να το δω από την ΑΕΚ του Κετσπάγια. Είχε πάρει εκείνη την εποχή και τον Χρήστο Κωστή. Είναι η καλύτερη ομάδα και παίζει το πιο ωραίο ποδόσφαιρο.»

Για την αλλαγή στην εικόνα του ΟΦΗ: «Αν ξεκινούσε τώρα το πρωτάθλημα θα ήταν στο πανω ράφι, έχει καλούς παίκτες και η διακοπή τον ευνόησε. Εγιναν σωστές κινήσεις με παίκτες που ανταποκρίθηκαν άμεσα. Είναι μία ομάδα που δεν την νικάς εύκολα και αν βρει ευκαιρία θα σε κερδίσει. Κρίμα που δεν ξεκίνησε από την αρχή έτσι. Θα ήταν ωραίο.

Πήρε με ευκολία το 0-0 στην Τούμπα και ήρθε ισόπαλος μέσα στον ΠΑΟ. Ο Άρης για εμένα έπρεπε να είναι στις πάνω ομάδες, αλλά δεν ξέρω. Αν κλείσω τα μάτια μου και μιλήσω θα πω ότι στο ΟΦΗ - Άρης όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα. Στην καλή του μέρα ο Άρης μπορεί να σε διαλύσει, να σε βάλει εύκολα γκολ. Ο ΟΦΗ παίζει καλά το σύστημα με τρεις πίσω και στην επίθεση έχει παίκτες που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα. Είναι ωραία νότα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός ήταν δυναμίτης πριν την διακοπή. Μετά το Μουντιάλ δεν ξέρω τι έγινε και είδατε πόσο σημαντικό είναι να έχει μία ομάδα λύσεις. Αν δεν έχεις την ικανότητα να έχεις το εύκολο γκολ τα πράγματα μπορούν να εξελιχθούν πολύ άσχημα.»

Για τον Κωνσταντέλια: «Ημουν τέσσερα χρόνια στον ΟΦΗ πριν φύγω, αλλά ήταν άλλες εποχές. Μην ξεχνάμε τον Τζόλη, στη Θεσσαλονίκη έχουν βγει καλοί παίκτες τελευταία. Η εικόνα του Κωνσταντέλια δείχνει ότι έχει ωριμότητα, αλλά δεν ξέρω αν είναι έτοιμος για μία ομάδα με τέτοιο ανταγωνισμό όπως η Μίλαν. Μπορεί η ομάδα να σε καταπιεί. Οπου πάει πρέπει να παίζει. Είναι ένα παιδί που το χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο και ξεχωρίζει. Ο ΠΑΟΚ είναι εκπληκτικός σε αυτό το κομμάτι, μπράβο τους, έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά. Δείτε σε πόσες ομάδες έχει δώσει καλούς δανεικούς. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες μικρά διαμάντια», είπε ο Νίκος Μαχλάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελαμένος" άσος του Ολυμπιακού με Λιβάι Γκαρσία - "Μεταγραφή" Μίτσελ - "Κάηκε" στην Κίνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags