Γιώργος Χατζόγλου: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο γυμναστής του Στέφανου Τζίμα και μίλησε για την επόμενη μέρα του νεαρού στράικερ του ΠΑΟΚ στο σχολείο, τονίζοντας πως θα κάνει καλό στην ψυχολογία του επειδή τον χαιρετούσαν όλοι οι συμμαθητές του, ενώ του έκανε εντύπωση πως πήγε σχολείο ενώ χθες το βράδυ ήταν μέχρι αργά στην Τούμπα.

«Είναι 17 ετών αλλά είναι μεστωμένος στο μυαλό. Σήμερα ήταν κανονικά στο σχολείο το πρωί, κανονικά θα έπαιζε στο σχολικό πρωτάθλημα, αλλά πρέπει και εμείς ως σχολείο να τον βοηθήσουμε. Γιατί την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ έχει παιχνίδι και μακάρι να τον ξεκινήσει ή τουλάχιστον να παίξει ένα ημίχρονο. Ο Τζίμας δεν είναι αγχωμένο παιδί, είναι ψυχωμένο. Ό,τι είναι να δώσει θα το δώσει. Όλα τα αγόρια του σχολείου ήταν γύρω του, χαιρετούσε όλα τα παιδιά, τον ανάγκασαν όλοι.

Είναι καλό για τον Στέφανο και για την ψυχολογία του. Κάποιες φορές που λείπει από τα μαθήματα, μετά του κάνουμε μαθήματα στήριξης για να μην μείνει πίσω. Εγώ το πρωί του είπα συγχαρητήρια και χθες το βράδυ μου έστειλε 12.30 το βράδυ μήνυμα πως δεν θα μπορούσε να παίξει στο σχολικό πρωτάθλημα αλλά θα ερχόταν σχολείο. Η κεφαλιά που έκανε στο προηγούμενο παιχνίδι που μπήκε ως αλλαγή ήταν πιο δύσκολη από τη χθεσινή που έγινε γκολ», είπε ο  Γιώργος Χατζόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έχει ρίξει λεφτα ο Σαββίδης - Όχι στα παλτά των μάνατζερ - Έτσι έκανα το ρεκόρ που έσπασε ο Τζίμας"

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr