Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπή στον Ολυμπιακό μετά τη φυγή Μίτσελ - Ποιον επαναφέρει ο Ανιγκό - "Μπαίνει" με ΠΑΟΚ ο Χάμες
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-04 08:47:00

Ανατροπή στον Ολυμπιακό μετά τη φυγή Μίτσελ - Ποιον επαναφέρει ο Ανιγκό - "Μπαίνει" με ΠΑΟΚ ο Χάμες

Sportdog Team
Ανατροπή στον Ολυμπιακό μετά τη φυγή Μίτσελ - Ποιον επαναφέρει ο Ανιγκό - "Μπαίνει" με ΠΑΟΚ ο Χάμες

Τα δεδομένα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο αλλάζουν άρδην μετά την χθεσινή αποχώρηση του Μίτσελ από την τεχνική ηγεσία.

Ανατροπή δεδομένων από χθες στον Ολυμπιακό, αφού η αποχώρηση του Μίτσελ από τον πάγκο έφερε μια κάποια αναταραχή και τον Ζοσέ Ανιγκό στο τιμόνι της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η πρώτη δοκιμασία του Γάλλου στον πάγκο θα είναι το αυριανό (5/4) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με το ευχάριστο να είναι η επιστροφή του Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός άσος προπονήθηκε κανονικά την Δευτέρα και θέτει υποψηφιότητα να μπει στην αποστολή και να αγωνιστεί κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά. 

Κανονικά προπονήθηκε και ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ, ο οποίος είχε αισθανθεί κάποιες ενοχλήσεις λόγω κούρασης, ενώ η κατάσταση του Μπα θα ξεκαθαρίσει σήμερα, μιας και οι εξετάσεις του ήταν καθαρές.

Τέλος, βέβαιη πρέπει να θεωρείται η επανενεργοποίηση του Παπ Αμπού Σισέ στα ερυθρόλευλα πλάνα, καθώς ο Σενεγαλέζος στόπερ έχει να αγωνιστεί από το τέλος Ιανουαρίου και φαίνεται ότι ο Ανιγκό τον υπολογίζει κανονικά στα πλάνα του εν όψει των επόμενων αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλο όνομα για αντί-Μίτσελ στον Ολυμπιακό - Η λίστα με κόουτς από το πάνω ράφι - Η Νο1 περίπτωση!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags