Στάθης Σταθόπουλος: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Έλληνας προπονητής και μίλησε για τη μάχη του τίτλου στη Super League μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, σχολίασε το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Αρης, ενώ τόνισε πως καλώς πράττει ο Λουτσέσκου και δεν ρισκάρει με τους ανέτοιμους ποδοσφαιριστές.

Για τη μάχη του τίτλου στη Σούπερ Λιγκ 1: «Ούτε το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής θα έδινε τον πρωταθλητή. Ακολουθούν παιχνίδια και για τις δύο ομάδες που είναι πολύ δύσκολα, τρία για την ΑΕΚ και δύο για τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω πως το παιχνίδι πάει από αγωνιστική σε αγωνιστική και το πίστευα από την αρχή των πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός είχε την απώλεια με τον Βόλο και η ΑΕΚ έχει να παίξει με τον Βόλο στην τελευταία αγωνιστική. Παρά τις ελλείψεις η ΑΕΚ παρουσιάστηκε ανώτερη από τον Παναθηναϊκό, το παραδέχθηκε και η ίδια ομάδα του Παναθηναϊκού. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει η Ενωση, όμως ο Παναθηναϊκός δέχεται γκολ με μεγάλη δυσκολία και αυτό συμβαίνει από την αρχή της χρονιάς».

Για το ΠΑΟΚ-Αρης: «Και τα δύο παιχνίδια που έδωσαν οι ομάδες για τα πλέι οφ, είναι παιχνίδια για το πρεστίζ της πόλης. Με βάση τις συνθήκες, ήταν μεγάλη επιτυχία για τον ΠΑΟΚ που τον διατηρεί στο κυνήγι της 3ης θέσης. Η απουσία του Ίνγκασον παίζει καταλυτικό ρόλο για τον ΠΑΟΚ, μιλάμε για έναν παίκτη που δίνει ισορροπία στην ομάδα του. Ο Αρης παρά τις απουσίες που έχει, διαθέτει εξαιρετικό υλικό. Το σοβαρό πρόβλημα του Αρη ήταν το γκολ, ειδικά όταν έλειπε ο Πάλμα. Η εκτέλεση του Τάισον δείχνει την ποιότητα του παίκτη, όπως έκανε και στον πρώτο γκολ που έβαλε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Πράττει καλώς ο Λουτσέσκου που δεν ρισκάρει να πάρει παίκτες που δεν είναι έτοιμοι. Το Κύπελλο είναι ένας στόχος πολύ πιο βατός, δεν έχει νόημα να παίξει κάποιος που δεν είναι έτοιμος και να τον χάσει για ακόμη μεγαλύτερο διάστημα» τόνισε ο Στάθης Σταθόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρυπίδης στο Sportdog: "Αυτός ο άνθρωπος έκανε τον Άρη οικογένεια" (BINTEO)