Facebook Pixel Βασίλης Ζαγαρίτης: Τρομερές ατάκες Ζαγαρίτη για Γκαμπιαντίνι - Αυτά θα δώσει στον ΠΑΟΚ - "Θα τον ανεβάσει επίπεδο"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-16 17:03:00

Τρομερές ατάκες Ζαγαρίτη για Γκαμπιαντίνι - Αυτά θα δώσει στον ΠΑΟΚ - "Θα τον ανεβάσει επίπεδο"

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Ζαγαρίτη για Γκαμπιαντίνι - Αυτά θα δώσει στον ΠΑΟΚ - "Θα τον ανεβάσει επίπεδο"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού όπου και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ιταλού φορ που είναι στο στόχαστρο του Δικεφάλου του Βορρά.

Βασίλης Ζαγαρίτης: Για τις εμπειρίες του στην Ιταλία με τη φανέλα της Πάρμα, τις ιστορίες του Μπουφόν και την περίπτωση Γκαμπιαντίνι μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για τη μεταγραφή του στην Πάρμα: «Ήταν ένα δύσκολο βήμα, δεν το σκέφτηκα πολύ. Εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι με βοήθησε το ιταλικό πρωτάθλημα και μου έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τόσο με την μπάλα στα πόδια όσο και στις μονομαχίες».

Tο στοιχείο που τον εντυπωσίασε: «Φοβερή εντύπωση μου έκανε ότι δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην τακτικη. Περνάμε πολλές ώρες για την τακτική, τις τοποθετήσεις και την άμυνα. Η Serie B θέλει δύναμη και μάχες σώμα σώμα. Άνετα μπορεί να σταθεί ομάδα στην ελληνική λίγκα».

Πώς είναι στα αποδυτήρια ο Μπουφόν: «Είναι ένας χαρούμενος άνθρωπος. Είναι τρομερός χαρακτήρας και βοηθάει ακόμη και όταν δεν κάνει προπόνηση. Λέει ιστορίες, δίνει κατευθύνσεις και όταν έχεις πρόβλημα, μπορείς να του μιλήσεις. Παίζουμε και πέτρα, ψαλίδι, χαρτί, που ειναι το αγαπημένο του».

Τον Γκαμπιαντίνι: «Ένας πολύ καλός παίκτης και με καλή τεχνική κατάρτιση. Αν έρθει στον ΠΑΟΚ, θα τον ανεβάσει επίπεδο. Μπορεί να στηριχθεί η επίθεση πάνω του», είπε ο Βασίλης Ζαγαρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ελληνική ομάδα για Τζόλη - Παίκτη του ΠΑΟΚ και όχι Ντόη η Γκλάντμπαχ - Τουλούζ για Έλληνα του ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags