Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τρελό" σενάριο για αλάνθαστο χαφ του Ολυμπιακού - Δύσκολα θα τον άφηνε ο Μαρτίνεθ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-29 16:29:00

"Τρελό" σενάριο για αλάνθαστο χαφ του Ολυμπιακού - Δύσκολα θα τον άφηνε ο Μαρτίνεθ!

Sportdog Team
"Τρελό" σενάριο για αλάνθαστο χαφ του Ολυμπιακού - Δύσκολα θα τον άφηνε ο Μαρτίνεθ!

Ομάδα από την Σαουδική Αραβία μπήκε σε διαδικασία να... σκεφτεί τον παίκτη των Ερυθρόλευκων, που δύσκολα θα το... κουνήσει φέτος από το λιμάνι.

Μεγάλη ζήτηση φαίνεται πως έχει ο Χουάνγκ Ιν-Μπέομ, καθώς εκτός από την Ευρώπη και η Αλ Χιλάλ από την Σαουδική Αραβία φέρεται να τον θέλει, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ της αραβικής χώρας.

Ο 26χρονος χαφ ήταν από τους πιο καταλυτικούς παίκτες στην περσινή μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, φυσικά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ το γνωρίζει αυτό και πολύ δύσκολα θα έλεγε το "ναι" σε μια πρόταση παραχώρησής του.

 

Πόσω μάλλον όταν για να φύγει, οι Ερυθρόλευκοι είναι σίγουρο ότι θα ζητούσαν αρκετά χρήματα, με την χρηματιστηριακή του αξία στο transfermarkt να οριοθετείται στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να αποκλείεται από το λιμάνι να ήθελαν περισσότερα, αν έμπαιναν σε διαδικασία συζητήσεων για τον Νοτιοκορεάτη.

Από την πλευρά του και ο Ιν-Μπέομ είναι σε ηλικία με φιλοδοξίες, με περιθώρια μεγάλης εξέλιξης, κάτι που σημαίνει ότι αν έπαιρνε απόφαση να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, θα "ψαχνόταν" για ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξτρέμ καλύτερος του Κανός - "Ταχύτητα, δύναμη και γκολ - Είναι… παλίκαρος, πωλείται με 2 εκατ." (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags