ΠΑΟΚ: Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια μεταγραφική νηνεμία στον ΠΑΟΚ αλλά στο παρασκήνιο γίνονται ζυμώσεις για την ενίσχυση της ομάδας που την Δευτέρα αναχωρεί για Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Και αν για τον σέντερ φορ υπάρχει μια εξέλιξη που δείχνει ότι μέχρι την Δευτέρα θα τελειώσει το θέμα, σε ότι αφορά τον κεντρικό μέσο υπάρχουν δυσκολίες αντικειμενικές για Δικέφαλο.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ υπάρχουν στην λίστα του ΠΑΟΚ δύο χαφ από το πάνω ράφι – πολύ δύσκολες περιπτώσεις που έχουν συμβολαια σε ομάδες. Από την πλευρά του ο Δικέφαλος έχει ξεκινήσει επαφές μαζί τους αλλά μια πιθανή διαρροή των ονομάτων των παικτών αυτών που απασχολούν θα τις κάνει από ακόμα πιο δύσκολες έως… απίθανες.

Όπως λένε οι άνθρωποι του Δικεφάλου προσπαθούν για αυτές τις δύο περιπτώσεις για να αποκτηθεί ο ένας χαφ χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το πότε μπορεί να γίνει αυτή η μεταγραφή. Σίγουρα πάντως μια πιθανή διαρροή ονομάτων δεν θα έκανε καλό και ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει την υπέρβαση για τον χαφ.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Προπλήρωσε" ο Μελισσανίδης για Πάλμα - Μέχρι 1.5 εκατ. ο Άρης από Ολυμπιακό - 1 εκατ. για 2 μικρούς ο ΠΑΟ!