ΑΕΚ: Τόσο για τους υποψηφίους αντιπάλους της Ένωσης στα προκριματικά του Champions League όσο και για την εικόνα της ομάδας στο τελευταίο φιλικό κόντρα στον Βόλο μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είμαστε εν αναμονή της κλήρωσης. Έφυγαν δύο μεγάλες ομάδες, η Γαλατά και η Κοπεγχάγη που ήταν, μένει η Ζάγκρεμπ, που είναι δύσκολη κλήρωση αν πέσει, όμως έχει το καλό πως θα πάρει τον αντίπαλο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην επόμενη κλήρωση που θα μπει ως ισχυρή και αυτό είναι κάτι που μετράει.Από εκεί και πέρα, με καμία δεν λες αποκλείστηκε ή προκρίθηκε ήδη στην επόμενη φάση», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Για το φιλικό με το Βόλο: «Η ΑΕΚ έπαιξε με το στιλ της, παρότι ακόμα λείπουν κάποια σημαντικά κομμάτια από το ρόστερ της. Δεν έπαιξε ο Πινέδα, ο Γκατσίνοβιτς, ο Αραούχο που είναι τραυματίας, δεν έχουν έρθουν οι μεταγραφές. Ο Πισάρο μπήκε στο β’ ημίχρονο. Είδαμε μία πολύ ωραία ΑΕΚ. Την ευχαριστιέσαι να τη βλέπεις. Είδαμε δύο διαφορετικές ενδεκάδες, στο ίδιο στιλ και ρυθμό παιχνιδιού. Η ΑΕΚ αιφνιδιάστηκε από τον τρόπο παιχνιδιού του Βόλου στο πρώτο δεκάλεπτο.

Εκεί ο Στάνκοβιτς έδειξε πως είναι σε ετοιμότητα και είναι φαβορί να ξεκινήσει ως βασικός στα επίσημα ματς. Και μετά, πήραν τα πράγματα τον δρόμο τους. Ο Ζίνι ξεκίνησε βασικός στα αριστερά, και για εμένα είναι ο παίκτης του αγώνα, πάνω από τον Γκαρσία. Έχει κάνει 5 ενέργειες στη μεγάλη περιοχή του Βόλου, μέσα στα πρώτα 16 λεπτά. Είναι φοβερό στατιστικό και είχε ανάλογη συνέχεια. Ο Γκαρσία παίζει με τον πόνο μας και με της Λανς, αφού έβαλε δύο γκολ σε τρεις ευκαιρίες που είχε στο ματς», σημείωσε ο έμπειρος ρεπόρτερ της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επένδυση Αγγελόπουλων σε Έλληνες - "Βασικό ρόλο ο Γιαννούλης, έκπληξη ο Λούντζης" - Σέντερ 2.10μ.!