Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (2/8) την απόκτηση του διεθνούς Αμερικανού στόπερ, Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, ο οποίος θα αποτελέσει το 6ο εφετινό απόκτημα των «πράσινων». 

Μία σημαντική προσθήκη, που «κλειδώνει» πλέον την τετράδα της αμυντικής γραμμής του «τριφυλλιού» (μαζί με τους Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Γεντβάι) και μία πολύ σημαντική επένδυση απ’ την πλευρά του κλαμπ για τα επόμενα 4 χρόνια (Ιούνιος 2027).

Ο Παναθηναϊκός θα καταβάλει στη Τρουά και στο City Group, όπου επί της ουσίας ανήκε ο 26χρονος στόπερ, το ποσό του 1,6 εκατ. ευρώ, σε ένα deal που έχουν προβλεφθεί και μπόνους στόχων.

Από εκεί και πέρα, ο Πάλμερ-Μπράουν θα έχει ετήσιες αποδοχές περίπου 700.000 ευρώ, χωρίς τα μπόνους. Ήτοι στην τετραετία το κόστος του συμβολαίου του θα φτάσει τα 2,8 εκατ. ευρώ ή 3,6 εκατ. ευρώ με την εφορία. Με απλά λόγια, το συνολικό «πακέτο» της μεταγραφής του διεθνούς με τις Ηνωμένες Πολιτείες κεντρικού αμυντικού, θα φτάσει σε βάθος τετραετίας τα 5,2 εκατ. ευρώ.

Ο Πάλμερ-Μπράουν θα δηλωθεί στη λίστα που θα στείλει ο Παναθηναϊκός έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (3/8) στην UEFA για τους δύο αγώνες με τη Μαρσέιγ και θα πάρει τη θέση του «λαβωμένου» Μπαρτ Σένκεφελντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εμμονές Γιοβάνοβιτς, "ανυπόφορος" Παλάσιος - Ούτε ανώτερος του... Σάρλια - Κίνδυνος να καεί ο Βαγιαννίδης