Facebook Pixel ΑΕΚ - Εζέκιελ Πόνσε: "Παροξυσμός" στην ΑΕΚ για Πόνσε - Τελειωμένη η μεταγραφή - Τον δήλωσε ήδη για τα ματς με Ντιναμό! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-04 09:14:00

"Παροξυσμός" στην ΑΕΚ για Πόνσε - Τελειωμένη η μεταγραφή - Τον δήλωσε ήδη για τα ματς με Ντιναμό! (Vid)

Sportdog Team
"Παροξυσμός" στην ΑΕΚ για Πόνσε - Τελειωμένη η μεταγραφή - Τον δήλωσε ήδη για τα ματς με Ντιναμό! (Vid)

Η απόκτησή του από την Ένωση είναι τελειωμένη, κάτι που μαρτυρά και η κίνηση των Κιτρινόμαυρων να τον δηλώσουν στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σε ακόμα μία σπουδαία κίνηση προχωράει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, καθώς φέρνει στην AEK και πάλι τον Εζέκιελ Πόνσε, αυτή τη φορά με κανονική μεταγραφή και όχι με δανεισμό!

Οι Κιτρινόμαυροι τα βρήκαν σε όλα με την Έλτσε για την αγορά του ποδοσφαιριστή έναντι ενός ποσού κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ και μάλιστα η υπόθεση μοιάζει τελειωμένη, αφού η ΑΕΚ δήλωσε ήδη τον Αργεντινό άσο στην λίστα της ομάδας για τα παιχνίδια κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, παρότι δεν τον έχει ανακοινώσει επίσημα.

Άλλωστε η UEFA δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες όταν έχουν προσυμφωνήσει για μια μεταγραφή, αλλά δεν έχουν ολοκληρωθεί τα διαδικαστικά να δηλώσουν έναν ποδοσφαιριστή στη λίστα τους, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν στην Ένωση στην περίπτωση του Πόνσε, ο οποίος βέβαια είναι πανέτοιμος, συμμετέχοντας στην προετοιμασία της Έλτσε και παίζοντας μάλιστα και στο τελευταίο φιλικό της την Τετάρτη (2/8) απέναντι στην Αλκορκόν.

Ο 26χρονος επιθετικός θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με περίπου 1,2 εκατομμυρία ευρώ ετήσιες απολαβές και στην προηγούμενη θητεία του στην ΑΕΚ, έπαιξε σε 43 ματς σκοράροντας 21 γκολ, ενώ μοίρασε και 5 ασίστ.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τέλος" ο Πάλμα μετά την πρόκριση Άρη - Κλείνει μεγάλη συμφωνία ο Καρυπίδης - Πρόταση από Ελλάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags