Για την επερχόμενη κλήρωση της ΑΕΚ στο Europa League, αλλά και για τις μεταγραφικές εξελίξεις που ίσως προκύψουν, μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Αρχικά, τόνισε πως είναι σημαντικό για την Ένωση να έχει έναν βατό αντίπαλο στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης (στην οποία ανέφερε πως υπάρχουν ομάδες επιπέδου Champions League) για να μείνει ανοιχτή η τρίτη θέση, που οδηγεί στο Conference.

 

Στο μεταγραφικό κομμάτι, σημείωσε πως οι Κιτρινόμαυροι θα κινηθούν για την απόκτηση δεξιού μπακ μόνο στην περίπτωση που υπάρξει πρόταση για τον Σιντιμπέ, ενώ δεν υπάρχει συμφωνία για τον Μπάλντοκ, κάτι που μπορεί και να σχετίζεται με τον αποκλεισμό από το Champions League.

Παράλληλα, δεν απέκλεισε το γεγονός να υπάρξει μεταγραφή για το κέντρο της άμυνας, ίσως και μετά μετά τη δήλωση της ευρωπαϊκής λίστας, κάτι που σημαίνει πως θα μπορεί να συμμετάσχει μόνο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψευδαισθήσεις στην ΑΕΚ, "εγκληματική" απόφαση - Σωτήριος ο αποκλεισμός - Ας σταματήσει το ανέκδοτο με Πινέδα!