Facebook Pixel Άρης: Αλλάζουν τα δεδομένα για Σάσα - Πού "κολλάει" η επιστροφή του στον Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-09 20:50:00

Αλλάζουν τα δεδομένα για Σάσα - Πού "κολλάει" η επιστροφή του στον Άρη

Sportdog Team
Αλλάζουν τα δεδομένα για Σάσα - Πού "κολλάει" η επιστροφή του στον Άρη

Δύσκολα φαίνεται πως βάζει η Φορταλέζα στην προσπάθεια του Αρη να φέρει πίσω στη Θεσσαλονίκη τον Λούκας Σάσα καθώς η στάση της απέναντι στον ποδοσφαιριστή και δη στην επιθυμία του να επιστρέψει, σε πρώτη φάση χαρακτηρίζεται αρνητική.

Οι Κιτρινόμαυροι με τον Σάσα έχουν βρει σημείο επαφής, προτάσσοντας την κοινή επιθυμία τους για εκ νέου συνεργασία αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δεν εξαρτάται από δύο πλευρές αν θα επιτευχθεί το deal, αφού τον τελευταίο λόγο έχει η βραζιλιάνικη ομάδα με την οποία ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024. Η Φορταλέζα δεν είναι θετική στην προοπτική να τον αφήσει ελεύθερο, παρά το γεγονός ότι ο αγωνιστικός του ρόλος έχει περιοριστεί.

Ο Σάσα θα ασκήσει πιέσεις ώστε να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση και προς αυτή την κατεύθυνση τα επόμενα 24ώρα θεωρούνται αρκετά κρίσιμα καθώς αναμένεται να υπάρξουν διαδοχικές επαφές. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν δώσει χρόνο στον Βραζιλιάνο χαφ με την ελπίδα ότι θα βρει σημείο επαφής με την ομάδα του, αν όμως μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν προκύψει ουσιαστική εξέλιξη, τότε δεδομένα θα αναγκαστούν να ενεργοποιήσουν μια από τους βασικές εναλλακτικές επιλογές που έχουν για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Πληροφορίες της σημερινής “Μ” αναφέρουν ότι από το μεταγραφικό… ραντάρ έχουν περάσει και έχουν ξεχώρισει δύο συγκεκριμένες επιλογές, από διαφορετικά Πρωταθλήματα της Ευρώπης, με τους Κιτρινόμαυρους μάλιστα να προχωρούν στις απαραίτητες διερευνητικές επαφές ώστε να είναι προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα. Η μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι ο Βέλγος Μπίργκερ Βερστρέτε.

Πλέον εξάλλου δεν υπάρχει πολύς χρόνος καθώς η προθεσμία για μεταγραφές εκπνέει τη Δευτέρα και μένει τότε ο Άκης Μάντζιος έχει ξεκαθαρίσει ότι χρειάζεται έναν μέσο ο οποίος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πλάνο του.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ο οποίος διαχειρίζεται την υπόθεση του Σάσα περιμένει μέσα στη μέρα μια τελική απάντηση από τον ποδοσφαιριστή, που ξεκάθαρα αποτελεί προτεραιότητα καθώς εκτιμάται ότι με την επιλογή του 33άχρονου θα … εκμηδενιστεί και η πιθανότητα της λάθους επιλογής. Συν ότι ο Αρης θα προσθέσει μια έτοιμη και δοκιμασμένη λύση.

Εκτός από τον αμυντικό χαφ συζητήσεις γίνονται και με επιθετικούς, αφού είναι μια θέση που επίσης χρειάζεται άμεσα ενίσχυση με έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα έχει υποστηρικτικό ρόλο πίσω από τον Μορόν. Στο μεταξύ, νέα δημοσιεύματα στο Ισραήλ ανέφεραν χθες ότι η Χάποελ Χάιφα ετοιμάζεται να τελειώσει θετικά τη μεταγραφή του Σέικ Ντουκουρέ και ότι αυτό αποτελεί και επιθυμία του παίκτη. Από τον Αρη δεν επιβεβαιώνουν, αλλά ούτε διαψεύδουν, τα δημοσιεύματα και δεν θα συναινέσουν σε ενδεχόμενη αποχώρηση του Ιβοριανού εάν προηγουμένως δεν ενισχυθούν με την προσθήκη ανασταλτικού χαφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός ανάμεσα σε Σιμόες-Λάζαρο - "Έπαιξαν μπουνιές" για μία συνέντευξη - "Ήσουν... ρουφιάνος"! (ΦΩΤΟ)

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags