ΑΕΚ: Η Ένωση προετοιμάζεται ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, όμως παρά τις απουσίες που υπάρχουν το γεγονός ότι θα έχει τον κόσμο δίπλα της, θα παίξει καθοριστικό ρόλο όπως σημείωσε ο Γιώργος Τσακίρης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θα είναι γεμάτο το γήπεδο από φίλους της ΑΕΚ και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα η παρουσία τους στην Τρίπολη. Και πέρσι στα ματς που είχε κόσμο στο πλευρό της τα καθάρισε και μάλιστα με άνεση, ενώ αντίθετα σε όσα δεν είχε κόσμο δυσκολεύτηκε ή είχε και απώλειες.

Θα δούμε πώς θα διαχειριστεί ο Αλμέιδα το γεγονός ότι μπροστά του Αστέρα, Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ. Έχει αποδείξει πως όταν υπάρχουν συνεχή παιχνίδια με υψηλό βαθμό δυσκολίας, κάνει αλλαγές. Για παράδειγμα δεν περιμένουμε να παίξει βασικός και στα τρία ματς ο Πόνσε και θα φανεί σε ποια δύο από αυτά τα παιχνίδια θα είναι βασικός. Είναι μεγάλη η απαίτηση για νίκη την Κυριακή, για να βγει κερδισμένη από το αποτέλεσμα στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, όποιο κι αν είναι αυτό», σημείωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος ρεπόρτερ της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Για αυτό το πανηγύρισε παραπάνω με Παρτιζάν ο Μπαρτζώκας - Ο καλύτερος Μιλουτίνοφ που έχoυμε δει"