Ροτέισον εν όψει του δύσκολου προγράμματος σε Ελλάδα κι Ευρώπη αλλά και για να βρουν ρυθμό τα νέα αποκτήματα προανήγγειλε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου για το ματς του Σαββάτου στον Βόλο.

«Θα έχει 5.000 φιλάθλους, ίσως και παραπάνω, στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τον Βόλο. Θα υπάρχουν σίγουρα 5-6 αλλαγές. Πρέπει να ξεκουραστεί ο Μπάμπα, να μπει ο Μπακαγιόκο, να παίξει φορ ο Τισουντάλι και άλλα πολλά. Το πώς θα το κάνει όλο αυτό ο Λουτσέσκου θα το δούμε στην πράξη. Σίγουρα πάντως το βασικό ζητούμενο είναι η νίκη, τώρα αλλάζουν τα δεδομένα με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που είναι υψηλού επιπέδου», ανέφερε.

Όσο για την ενδεκάδα; «Σάστρε, Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Γκόμες είναι πολύ πιθανό να είναι στην άμυνα, λογικά θα μείνει στο κέντρο ο Οζντόεφ και ίσως δούμε τον Μπακαγιόκο. Μπροστά πιστεύω πως θα παίξουν Σορετίρε και Μουργκ, πολύ πιθανό και ο Ντεσπόντοφ, ενώ ο Τισουντάλι λογικά θα πάρει κάποια λεπτά ως αλλαγή γιατί προέρχεται από τραυματισμό, με τον Τσάλοφ βασικό».