Κυριάκος Κυριάκος: Σε ρωσική ιστοσελίδα μίλησε ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ όπου και έδωσε απαντήσεις για τις δηλώσεις που έγιναν για τον Φέντορ Τσάλοφ και για το αν τελικά ο Δικέφαλος του Βορρά είναι σωστή επιλογή για την καριέρα του.

Ο Φέντορ Τσάλοφ
Intime

Για το αν υπάρχει προβληματισμός με την προσαρμογή του Τσάλοβ: «Δεν είμαστε καθόλου αναστατωμένοι που ο Τσάλοβ δεν έχει ακόμη σημειώσει γκολ. Ο Φιόντορ προσαρμόζεται ήδη στο στυλ παιχνιδιού μας και αρχίζει να γίνεται ένας σημαντικός παίκτης της ομάδας. Έχουμε μια ομάδα γεμάτη ταλέντο και ποιότητα, με ξεκάθαρη ταυτότητα που δεν είναι εύκολο να προσαρμοστεί ένας νέος παίκτης, αλλά το έχει ήδη κάνει ο Φιόντορ».

Αναφορικά με κάποιες δηλώσεις που κυκλοφορούν στα ρωσικά ΜΜΕ σχετικά με το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την εικόνα του Τσάλοβ: «Ως απάντηση σε κάποιες «προσβλητικές» δηλώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά του ΠΑΟΚ από ανθρώπους που ξεκάθαρα δεν παρακολουθούν τα παιχνίδια μας, μπορώ να τους διαβεβαιώσω ότι το επίπεδο του ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στις κορυφαίες ομάδες από το ρωσικό πρωτάθλημα. Οι παίκτες μας προσελκύουν ενδιαφέρον από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Κανείς δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τον Φιόντορ», είπε ο Κυριάκος Κυριάκος.

Ο Φέντορ Τσάλοφ
Intime