Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αποκάλυψη για τις εξετάσεις του Χουάνκαρ στο Υγεία με Ολυμπιακό - Γιατί ήρθαν οι πίτσες στο Γ. Καραϊσκάκης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-26 12:58:00

Αποκάλυψη για τις εξετάσεις Χουάνκαρ στο Υγεία - Μαζί ο Ολυμπιακός - Γιατί ήρθαν οι πίτσες στο Γ. Καραϊσκάκης!

Sportdog Team
Αποκάλυψη για τις εξετάσεις Χουάνκαρ στο Υγεία - Μαζί ο Ολυμπιακός - Γιατί ήρθαν οι πίτσες στο Γ. Καραϊσκάκης!

Τι συνέβη με την επίσκεψη του Ισπανού στο νοσκομείο και το παράδειγμα του Όσκαρ Γκαρθία...

Η απολογία των Πειραιωτών για το αιώνιο ντέρμπι της Super League που διακόπηκε στο 50' είχε αρκετές αντιλογίες με τον νομικό εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού να αναφέρεται στις πίτσες, στις οποίες στάθηκαν οι ερυθρόλευκοι.

«Ακούσαμε το εξωφρενικό ότι οι παίκτες έτρωγαν πίτσες.  Δεν μπορούμε να παραγγείλουμε εκείνη την ώρα. Το έχουμε προπαραγγείλει απο το μεσημέρι υπολογίζοντας την ώρα λήξης του αγώνα. Την ώρα που γίνονται όλα αυτά η εταιρία έφερε τα φαγητά επειδή ήταν η ώρα που θα έληγε ο αγώνας. Οι παίκτες δεν έφαγαν αλλά σε ένα χώρο δίπλα έκαναν και προθέρμανση. Οι παίκτες ήταν σε ετοιμότητα για να γίνει ο αγώνας. Αν είναι δυνατόν, θα έλεγε ο Γιοβάνοβιτς στους παίκτες "Φάτε πίτσες". Οι παίκτες άλλαξαν ρούχα όταν εγώ μπήκα και τους το είπα όταν είχε δικοπεί οριστικά ο αγώνας. Οι παίκτες μας ήταν ντυμένοι με ποδοσφαιρικά και μπήκα στα αποδυτήρια εγώ και είπα «Παιδιά ξεντυθείτε δεν θα γίνει ο αγώνας», είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως στις εξετάσεις του Χουάνκαρ στο Υγεία ήταν και ο γιατρός του Ολυμπιακού: «Στο Υγεία ήταν και ο γιατρός του Ολυμπιακού κ. Θέος μπροστά στις εξετάσεις. Ο Παναθηναϊκός του επέτρεψε να είναι παρών αν και υπήρχαν θέματα ιατρικού απορρήτου. Και ήταν και ο συνεργάτης του γιατρού του Παναθηναϊκού ο κ. Ντίνας.  Και ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη σε ιδιωτικό νοσοκομείο είχε πάει με τον Γκαρσία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags