Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τα είχε πει ο Όσιμ για την μπάλα! Το μεγάλο λάθος του Γιοβάνοβιτς με Ρεν - Παίρνει αποτέλεσμα ο ΠΑΟ στη Γαλλία
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-27 00:37:00

Τα είχε πει ο Όσιμ για την μπάλα! Το μεγάλο λάθος του Γιοβάνοβιτς - Παίρνει αποτέλεσμα ο ΠΑΟ στη Γαλλία

Του Μιχάλη Σοφιανού
Τα είχε πει ο Όσιμ για την μπάλα! Το μεγάλο λάθος του Γιοβάνοβιτς - Παίρνει αποτέλεσμα ο ΠΑΟ στη Γαλλία

Η μπάλα... π@@νη που είδαμε στη Λεωφόρο, το λάθος του Σέρβου τεχνικού που δεν του έδωσε μια έξτρα λύση στα χέρια, ο Ιωαννίδης που ετοιμάζει... βαλίτσες, αλλά και το Τριφύλλι που ξέρει πως μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στη Γαλλία.

Παναθηναϊκός: Και τώρα… τρέχουμε, θα μπορούσε κανείς να βάλει σαν τίτλο όσα είδαμε στο παιχνίδι των Πράσινων κόντρα στη Ρεν, μιας και το Τριφύλλι για να καταφέρει να πάρει μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου και μαζί την πρόκριση στα νοκ άουτ του Europa League, χρειάζεται μια υπέρβαση. Βέβαια κάποτε ο Ίβιτσα Όσιμ κάποτε είχε πει ότι μπάλα είναι π….νη, κάτι που σίγουρα έχει βάση σε όσα έγιναν στην Λεωφόρο. Το Τριφύλλι πλήρωσε δύο φάσεις αδράνειας κόντρα στη γαλλική ομάδα, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στις αρχές των δύο ημιχρόνων, ενώ από την πλευρά του το σύνολο του Γιοβάνοβιτς έχασε ένα… τσουβάλι γκολ, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μλαντένοβιτς και το διώξιμο πάνω στη γραμμή στην προσπάθεια του Βιλένα, στο φινάλε.

Οι Πράσινοι είχαν σαφή προσανατολισμό να πιέσουν ψηλά τους αντιπάλους τους, κάτι που πλήρωσαν μιας και σε κόντρα έρχεται το πρώτο γκολ της Ρεν, ενώ ο Μπρινιόλι θα βγάλει τουλάχιστον άλλες δύο προσπάθειες στην αντεπίθεση. Την ίδια στιγμή ο Γεντβάι μπορεί να έδωσε πολλές βοήθειες στο κομμάτι της ανάπτυξης, δείχνοντας να το κάνει το ίδιο καλά με τον Μάγκνουσον, όμως σίγουρα χρειάζεται χρόνο να δέσει με τον Σένκεφελντ στο κομμάτι της ανασταλτικής λειτουργίας. Παράλληλα το πιο μεγάλο… φάουλ της αποψινής βραδιάς ήταν η κοινή χρησιμοποίηση των Μπερνάρ και Τζούρισιτς. Ο Σέρβος στα άκρα δεν κατάφερε να δώσει όσα μπορεί, ενώ παράλληλα ο Παναθηναϊκός έχασε μια ποιοτική λύση από τον πάγκο, όταν ο Βραζιλιάνος θα κουραζόταν.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πάντως ότι για ακόμα ένα βράδυ ο Αράο ήταν συγκλονιστικός, βοηθώντας άψογα στα ανασταλτικά, αλλά παράλληλα ανοίγοντας πολύ καλά το παιχνίδι, κάτι που σε βάθος χρόνου θα αποδειχθεί… κλειδί, αφού είναι δεδομένο ότι ο Πέρεθ δεν θα μπορούσε να παίζει Πέμπτη, Κυριακή. Αξίζει να σημειώσουμε για ακόμα μια φορά την εμφάνιση του Ιωαννίδη, που δείχνει πως αν συνεχίσει έτσι, τότε είναι δεδομένο ότι είναι θέμα χρόνου να έρθει μεγάλη πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον ίδιο. Ο Έλληνας φορ δείχνει κάθε φορά και με πιο εμφατικό τρόπο πως είναι ένας σύγχρονος επιθετικός και αν βρει την ηρεμία του πριν την τελική προσπάθεια είναι δεδομένο πως τον περιμένουν μεγάλα πράγματα.

Πλέον το Τριφύλλι περιπλέκει τα πράγματα για τον εαυτό του, όσον αφορά την επόμενη φάση του Europa League, όμως και πάλι τα πάντα είναι στα… πόδια του. Αν το σύνολο του Γιοβάνοβιτς κάνει ανάλογη εμφάνιση όπως αυτής της Λεωφόρου, τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρεν, μιας και δεν γίνεται η γαλλική ομάδα να μην πληρώσει ξανά τα τόσα της λάθη. Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να έχει τον πρώτο λόγο πρόκρισης στο Conference League, μετά την ισοπαλία με την Μακάμπι, πράγμα που σημαίνει πως τα πάντα ακόμα είναι ανοιχτά και πως οι Πράσινοι συνεχίζουν να έχουν πολλές πιθανότητες να συνεχίσει στην Ευρώπη και μετά τον Δεκέμβρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι ονειρεύονται Ολυμπιακό, τον... απογείωσε ο ΠΑΟ - Τα έσβησε όλα ο Φορτούνης - Ανατροπή με Πορόσο, Ορτέγκα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags