Άρης: Μπορεί οι Κίτρινοι να μην έχουν διαθέσιμους τον τιμωρημένο Φαμπιάνο και τους τραυματίες Πάβισιτς, Οντουμπάτζο, Ματαρίτα, Ρουπ, Μάνου Γκαρθία και Δεληζήση, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, όμως όπως έγινε γνωστό ο Φεράρι ανέτρεψε τα δεδομένα και θα δώσει κανονικά το παρών στο δύσκολο παιχνίδι της ομάδας.

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο Ν.Π.Σ. (11/11), στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024. 

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Φατόρε, Φεράρι, Μπράμπετς, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζαν Ζουλ, Τζόυρασεκ, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντεζ, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Φαμπιάνο (τιμωρημένος), Πάβισιτς, Οντουμπάτζο, Ματαρίτα, Ρουπ, Μάνου Γκαρθία, Δεληζήσης (τραυματίες)», αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ποδόσφαιρο βρήκε μπόσικο τον Γιοβάνοβιτς - Δεν πας πουθενά με Βιλένα, Πέρεθ - Έβαλε τον… Κίλερ της Λαμίας!