Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ολοταχώς για μεταγραφάρα μπακ - Έχει δώσει το "πράσινο φως" ο Σαββίδης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-03 09:46:00

Ολοταχώς για μεταγραφάρα μπακ ο ΠΑΟΚ - Έχει δώσει το "πράσινο φως" ο Σαββίδης!

Sportdog Team
Ολοταχώς για μεταγραφάρα μπακ ο ΠΑΟΚ - Έχει δώσει το "πράσινο φως" ο Σαββίδης!

Ποιο άλλο όνομα έχει έρθει στο προσκήνιο για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Περιχαρής ήταν και δικαιολογημένα ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ για την νέα μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία. Η οποία εκτός από την αίγλη, την πρόκριση στους “16” θα προσθέσει και ζεστό χρήμα στα ταμεία της ΠΑΕ από την UEFA, Ο Σαββίδης μοίραζε μπράβο στους παίκτες, τον Λουτσέσκου, στους συνεργάτες του για την νέα επιτυχία.

Και έλεγε χαρακτηριστικά: “Είμαι εδώ δίπλα σας, σε ότι κι αν χρειαστείτε. Μπορείτε να πετύχετε πολλά περισσότερα έως το τέλος. Μπράβο σε όλους για την νέα μεγάλη νίκη και την προσπάθεια. Κάνατε περήφανους χιλιάδες ανθρώπους που σας ακολουθούν παντού”. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι ο μεγαλομέτοχος, δεν ήθελε να κλείσει το τηλέφωνο, από την χαρά που ένιωσε για το σπουδαίο αποτέλεσμα.

Εντωμεταξύ στα μεταγραφικά, ο ΠΑΟΚ κινείται ολοταχώς για την απόκτηση του 28χρονου Βραζιλιάνου δεξιού οπισθοφύλακα Ουίλιαμ, όπως είχε αποκαλύψει η “Μ”. Ο Ουίλιαμ έκανε μία εξαιρετική σεζόν με την Κρουζέιρο. Η περίπτωσή του είναι πιο βατή για τον ΠΑΟΚ ο οποίος είχε ανοιχτή γραμμή μαζί του από την περίοδο που ήταν αθλητικός διευθυντής ο Όλαφ Ρέμπε και ο Βραζιλιάνος αγωνιζόταν στη Βόλφσμπουργκ

Εξέτασε πρόσφατα και την περίπτωση του Ολλανδού Χανς Χάτεμπουρ. Ο Ολλανδός διεθνής μπακ της Αταλάντα έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με την Ιταλική ομάδα.

Ο 29χρονος αμυντικός αγωνίζεται στην ομάδα του Μπέργκαμο από τον Ιανουάριο του 2017 έχοντας συνολικά 222 συμμετοχές με 12 γκολ και 21 ασίστ. Την περασμένη σεζόν, τον Φεβρουάριο, είχε έναν σοβαρότατο τραυματισμό (χιαστό) που τον άφησε εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα. Επέστρεψε τον Σεπτέμβριο αλλά έχασε τη θέση του βασικού. Στο προχθεσινό παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας (1-1) ο Χάτεμπουρ έπαιξε βασικός καθώς ήταν τραυματίας ο βασικός δεξιός μπακ των «μπεργκαμάσκι».

Πηγή: metrosport.gr

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αρπάζει" παίκτη του Άρη ο ΠΑΟΚ - Στο… κόλπο Ολυμπιακός, ΠΑΟ και ΑΕΚ - Απαντάει άμεσα ο Καρυπίδης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags