Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πανηγυρίζει ο Λουτσέσκου - Σημαντική είδηση για ΠΑΟΚ τις πρώτες ώρες του 2024!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-01 13:55:00

Πανηγυρίζει ο Λουτσέσκου - Σημαντική είδηση για ΠΑΟΚ τις πρώτες ώρες του 2024 - Οριστικό!

Sportdog Team
Πανηγυρίζει ο Λουτσέσκου - Σημαντική είδηση για ΠΑΟΚ τις πρώτες ώρες του 2024 - Οριστικό!

Μόλις έσκασε σημαντική εξέλιξη στον Δικέφαλο του Βορρά.

Εξέλιξη που χαροποίησε τον Ραζβάν Λουτσέσκου το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, αφού ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έμαθε ότι ο Αμπντούλ Μπαμπά Ραχμάν δεν θα συμμετάσχει στο επερχόμενο Κόπα Άφρικα!

Κι αυτό γιατί η εθνική Γκάνας ανακοίνωσε την αποστολή της για την αφρικανική διοργάνωση, χωρίς τον μπακ του Δικεφάλου μέσα σε αυτή, κάτι που σημαίνει ότι ο παίκτης θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον τεχνικό των Θεσσαλονικιών στον δύσκολο Ιανουάριου που έρχεται.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπαμπά Ραχμάν είχε ζητήσει από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας της χώρας του να απαλλαγεί, θέλοντας να τον αφήσουν να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ.

Όπως ανέφεραν το πρωί δημοσιεύματα από την Γκάνα, «ο Μπάμπα προσπαθεί να απολαύσει το ποδόσφαιρο σε σταθερή βάση, σε επίπεδο συλλόγων».

Η επιθυμία του έγινε τελικά και πράξη και πλέον επικεντρώνεται στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, αρχής γενομένης από την εμβόλιμη αγωνιστική της Super League, όπου οι "ασπρόμαυροι" αντιμετωπίζουν τον ΟΦΗ στην Τούμπα (3/1).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχονται νέοι Τζίμας και Κωνσταντέλιας στον ΠΑΟΚ - Τα 4 ταλέντα από τις ακαδημίες που ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags