ΠΑΟΚ: Συναγερμό στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ έχει προκαλέσει ο Αλί Σαμάτα, που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση της Τανζανίας με το Κονγκό.

Ο έμπειρος επιθετικός του ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό των Τανζανών από την φάση των ομίλων του Copa Africa, θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Θεσσαλονίκη, όμως η κατάστασή του έχει προκαλέσει ανησυχία. Ο Σαμάτα πήρε φανέλα βασικού απέναντι στο Κονγκό, όμως στο 87ο λεπτό έπεσε στο έδαφος και έδειξε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο υποβασταζόμενος.

Ο 31χρονος επιθετικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα, ενώ με την επιστροφή του την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του.

Ο Αφρικανός φορ του Δικεφάλου αναμένεται την Κυριακή στην βάση του, αφού τελείωσε η πορεία της Τανζανίας στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, με την αγωνία να περισσεύει στον ΠΑΟΚ για τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα κάνει.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολη η ανανέωση Φορτούνη, προσφορά 2,5 εκατ. ετησίως - "Καμπάνα" Τερίμ για Σένκεφελντ... νέος Πέρεθ!