Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα-αποκάλυψη για Ανσαριφάρντ στον Άρη - Ακούει ο Άκης Μάντζιος; - "Έτσι θα παίξει καλή μπάλα"!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-01 14:59:00

Ατάκα-αποκάλυψη για Ανσαριφάρντ στον Άρη - Ακούει ο Άκης Μάντζιος; - "Έτσι θα παίξει καλή μπάλα"!

Sportdog Team
Ατάκα-αποκάλυψη για Ανσαριφάρντ στον Άρη - Ακούει ο Άκης Μάντζιος; - "Έτσι θα παίξει καλή μπάλα"!

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Πανιωνίου, Παναγιώτης Κόρμπος, και μίλησε για τον φίλο του Καρίμ Ανσαριφάρντ που πήρε μεταγραφή στον Αρη.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Είναι φίλος μου, αδερφός μου. Έχουμε εξαιρετική σχέση. Όταν ακούω το όνομά του ποδοσφαιρικά, σκέφτομαι τα γκολ του. Σίγουρα μεγαλώνει, αλλά όσο περισσότερο μεγαλώνεις τόσο περισσότερο ωριμάζεις. Οπότε σίγουρα μπορεί να δώσει περισσότερο από όσο ήταν μικρότερος. Μπορεί να συνυπάρξουν με τον Μορόν, δεν είναι καθαρά 9άρια, μπορεί να είναι ο ένας μπροστά και ο άλλος από πίσω σαν ένα άτυπο δεκάρι. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία, παίζει ρόλο η στήριξη που δέχεται ο ποδοσφαιριστής. Αν πάρει στήριξη στον Αρη θα δείξει και τι μπορεί να κάνει. Και ο Τάισον πέρυσι δεν έκανε τόσο καλά παιχνίδια, όμως φέτος του έδωσαν στήριξη και το βγάζει στο γήπεδο» τόνισε αρχικά.

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι επαγγελματίας, είναι χαβαλετζής στα αποδυτήρια, είναι από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα στον Πανιώνιο. Έχει το φιλότιμο, με τους Ιρανούς έχουμε κοινή νοοτροπία. Θέλει να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα αφού έχει παντρευτεί Ελληνίδα. Είναι τεράστια προσωπικότητα ο Καρίμ, είναι στην Εθνική Ιράν τόσα χρόνια, ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και αυτό είναι πολύ θετικό για τον Αρη. Δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, μόνο να γνωρίσει τους συμπαίκτες του».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags