Δημήτρης Καπετανόπουλος: Ο πρώην άσος του Δικεφάλου μίλησε στο Metropolis 95,5 και μίλησε για την πολυφωνία του ΠΑΟΚ στην επίθεση, την αποτελεσματικότητα του Τζίμα, και τον Σαμάτα.

Για την επιθετική παρουσία του ΠΑΟΚ: «Όσον αφορά την επιθετική ανάπτυξη του Δικεφάλου και τα γκολ που πετυχαίνουν οι παίκτες του, Δεν με νοιάζει προσωπικά εάν πετυχαίνει το γκολ ο βασικός φορ. Το σημαντικό είναι να βλέπεις την ομάδα, την πρόοδό της. Τα στατιστικά είναι για άλλα πράγματα... 

θυμάμαι έναν παίκτη, τον Σόλσκιερ που έπαιζε αλλαγή στην Μάντσεστερ και έβαζε γκολ. Και ως βασικός όταν χρησιμοποιούνταν, δεν έβαζε γκολ.

Από τη στιγμή που υπάρχει πολυφωνία στον ΠΑΟΚ, μου είναι αδιάφορο εάν σκοράρει ο φορ. Βλέπω την εικόνα της ομάδας κυρίως. Γίνεται μία ομαδική δουλειά και σε αυτό πρέπει να σταθούμε. Ο ΠΑΟΚ είναι περισσότερο ομάδα από όλους. Σε αυτό το πλαίσιο το ποιος θα σκοράρει, παίζει δευτερεύοντα ρόλο.

Ο Παναθηναϊκός και με τόσες προσθήκες, είναι ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι με διαφορά μπροστά από τους υπόλοιπους», είπε ο Δημήτρης Καπετανόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο... νέος Σα του Μέντες στο Λιμάνι - Χάλασε μεταγραφή πριν μπει στο αεροπλάνο - Ποιος "έφαγε" Ράντονιτς!