Νίκος Αθανασίου: Στην αποτελεσματικότητα που είχε ο Παναθηναϊκός, αλλά και στη στόχευση που είχε στο παιχνίδι του κόντρα στον Ολυμπιακό στάθηκε στο σχόλιο του ο έμπειρος ρεπόρτερ μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, όπου και τόνισε ότι η νίκη που πέτυχαν οι Πράσινοι ήταν απόλυτα δίκαιη.

«Είναι πολύ σπουδαία νίκη γιατί αν δεν κέρδιζε ο Παναθηναϊκός θα έμενε αρκετά πίσω. Τη διαφορά έκανε η αποτελεσματικότητα των δύο ομάδων, καθώς ο Παναθηναϊκός αξιοποίησε τις δικές του στιγμές σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό. Είχε ξεκάθαρη στόχευση στην αριστερή πλευρά του αντιπάλου και προήλθαν από εκεί και τα δύο γκολ.

Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο από κάθε άποψη και παράλληλα στρώνει το πρόγραμμα της ομάδας ως το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Με την καλή εικόνα που έχει τελευταία ο Παναθηναϊκός, αν δεν είναι πρώτος στην κανονική περίοδο, θα είναι σε πολύ κοντινή απόσταση από την κορυφή. Ο Τερίμ από έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα. Νίκησε τον Ολυμπιακό, τον απέκλεισε στο Κύπελλο, ισοφαρίστηκε από την ΑΕΚ στις καθυστερήσεις και έχασε μόνο από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα», είπε ο Νίκος Αθανασίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο… Μπακασέτας του Ολυμπιακού - Κρούση σε άσο της Εθνικής, πρώην ηγέτης ελληνικής ομάδας - Νέα πρόταση!