Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο ’’Superman’’ μένει στο Λιμάνι - Ανανέωσε με Ολυμπιακό ο Πασχαλάκης - Ποια είναι η συμφωνία με Μαρινάκη!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-16 21:46:00

Ο ’’Superman’’ μένει στο Λιμάνι - Ανανέωσε με Ολυμπιακό ο Πασχαλάκης - Ποια είναι η συμφωνία με Μαρινάκη!

Sportdog Team
Ο ’’Superman’’ μένει στο Λιμάνι - Ανανέωσε με Ολυμπιακό ο Πασχαλάκης - Ποια είναι η συμφωνία με Μαρινάκη!

Ο Έλληνας τερματοφύλακας θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού, μετά από τη συμφωνία του με τη διοίκηση του συλλόγου.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να... δέσει στο Λιμάνι για αρκετά χρόνια ακόμη τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Συγκεκριμένα, ο Ελληνας τερματοφύλακας συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους Ερυθρόλευκους μέχρι και το καλοκαίρι του 2026 θα υπερασπίζεται τα δοκάρια του Ολυμπιακού για τα επόμενα 2,5 έτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4 κινήσεις Μεντιλίμπαρ... τον έκαναν Τερίμ - "Κοροϊδία" Καρβάλιο, απαντήσεις σε Φορτούνη - Εκπλήξεις με ΠΑΟΚ!

Το συμβόλαιο του 34χρονου (27/07/1989) κίπερ τελείωνε στις 30/06/2024, αλλά η διοίκηση του συλλόγου φρόντισε να κλείσει το θέμα, πριν αρχίσουν τα περιττά σενάρια. Και μετά από συζητήσεις, η συμφωνία ολοκληρώθηκε μία ημέρα πριν το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος. Ο Πασχαλάκης πήρε το συμβόλαιο που ήθελε, τη χρονική διάρκεια που ζήτησε, τα χρήματα που απαιτούσε και είπε το μεγάλο ''ναι''!

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags