Τι ματσάρα είδαμε στην Τρίπολη; Ο Αστέρας έμεινε στην ισοπαλία με τον Παναιτωλικό, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 2-2 και τους Αρκάδες να ''χαιρετάνε'' την εξάδα. Η ομάδα του Πετράκη πήρε πόντο που ισούται με... χρυσάφι στην προσπάθειά της για παραμονή στην κατηγορία, με τον Οικονόμου να σκοράρει στις καθυστερήσεις του αγώνα!

Το φοβερό παιχνίδι!

Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στο 42΄. Ο Γιαμπλόνσκι έκανε τραγικό λάθος εκτός περιοχής και ο Ντίας έκλεψε την μπάλα, πατώντας περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 0-1. Ο Αστέρας απάντησε αμέσως και στο 45' ο Μιριτέλο με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής βρήκε δίχτυα για το 1-1.

Οι παίκτες του Ράσταβατς πίεζαν και η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 64΄. Ο Καλτσάς εκτέλεσε φάουλ, ο Ζουκάνοβιτς με κεφαλιά βρήκε στόχο κι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 90+1', ο Οικονόμου πήρε την κεφαλιά και βρήκε δίχτυα φέροντας το παιχνίδι στα ίσα για το 2-2.

Το θρίλερ είχε και συνέχεια, μιας και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παναιτωλικός λίγο έλειψε να…κλέψει τη νίκη με τον Ζοάο Πέδρο να βγαίνει φάτσα με την αντίπαλη εστία, ωστόσο άνοιξε το κοντρόλ και ο Γραμματικάκης μπλόκαρε την μπάλα. Στο 97΄ο Τσάβες έκανε φοβερή επέμβαση σε σουτ του Μπαρτόλο μέσα από την περιοχή, με τον Αστέρα να χάνει τεράστια ευκαιρία για το 3-2. 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες (87΄Χουχούμης), Λύρατζης, Γκος (69΄Βαλιέντε), Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Κρεσπί (86΄Παλάσιος), Καλτσάς, Μιριτέλο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης (77΄Τσάβες), Οικονόμου, Μπ. Ντουάρτε (76΄Πέδρο), Μλάντεν, Τορεχόν, Λιάβας,, Πέρες, Χουάνπι, Φρ. Ντουάρτε (66΄Χατζηθεοδωρίδης), Καρέλης (75΄Στάγιτς), Ντίας (84΄Λομονάκο).