Facebook Pixel ΑΕΚ: Το μεγάλο κέρδος Αλμέιδα δεν είναι οι νίκες - Έρχεται ο Φερνάντες
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-24 22:20:00

Το μεγάλο κέρδος Αλμέιδα δεν είναι οι νίκες - Έρχεται ο Φερνάντες - "Ανεπίτρεπτο" λάθος για ΑΕΚ στα πλέι οφ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Το μεγάλο κέρδος Αλμέιδα δεν είναι οι νίκες - Έρχεται ο Φερνάντες - "Ανεπίτρεπτο" λάθος για ΑΕΚ στα πλέι οφ!

Το πλάνο Ματίας και πώς ο Πήλιος εξελίσσεται σε αποκάλυψη. Η εξαιρετική εικόνα και στη Λαμία, οι παίκτες που ξεχώρισαν και τι πρέπει να αποφύγει η Ένωση στα ντέρμπι που θα κρίνουν το πρωτάθλημα

Άνετο πέρασμα από την Λαμία για την ΑΕΚ, η οποία "καθάρισε" την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο με τα γκολ των Βίντα και Ελίασον και έκανε συντήρηση στο δεύτερο, πετυχαίνοντας ακόμα ένα με τον Τσούμπερ, χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα από την μείωση του σκορ από πλευράς γηπεδούχων.

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη για την Ένωση, που δείχνει να... ρολάρει εξαιρετικά στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, καθώς σε δύο αγωνιστικές λαμβάνει τέλος η κανονική διάρκεια και έπειτα ξεκινά το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ, όπου θα κριθεί και ο τίτλος του πρωταθλητή στη Super League.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει βρει τον τρόπο να αξιοποιεί ολόκληρο το ρόστερ του και παρά τις σημαντικές απουσίες των Λιβάι Γκαρσία, Μουκουντί, Γκατσίνοβιτς, Ρότα και Μήτογλου, στην αναμέτρηση με την Λαμία, έβγαλε νέους πρωταγωνιστές και πήρε πράγματα από όλους τους παίκτες που χρησιμοποίησε.

 

Φυσικά, στα αριστερά της άμυνας ο Πήλιος εξακολουθεί να πραγματοποιεί μεστές εμφανίσεις διεκδικώντας πλέον με ίσους όρους την βασική θέση αντί του Χατζισαφί, ενώ και ο Σιντιμπέ από το άλλο άκρο δείχνει να κερδίζει πόντους έναντι του Ρότα με την απόδοσή του στα τελευταία παιχνίδια. Ο Βίντα συνέχισε και πάλι το... βιολί του, σκοράροντας για ένα ακόμα ματς και επιβεβαιώνοντας ξανά το πόσο καλή δουλειά γίνεται στο κομμάτι των στημένων από τον Αλμέιδα και το τεχνικό τιμ του.

Μέσα σε όλες τις φάσεις ήταν οι Ελίασον και Άμραμπατ και ειδικά ο πρώτος πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, ενώ ήταν διαρκώς μια απειλή για την άμυνα των Φθιωτών, χάνοντας ευκαιρίες να πετύχει 2-3 τέρματα ακόμα, κάτι που πάντως θα πρέπει να βελτιώσει, αφού στα πλέι οφ θα έρθουν πολύ πιο δύσκολες αναμετρήσεις και δεν θα υπάρχει πολυτέλεια να χάνονται τόσες ευκαιρίες.

Σταθερά καλοί ήταν οι Πινέδα και Τσούμπερ, που προφανώς αυτή τη στιγμή δεν... βγαίνουν από την ενδεκάδα, αν δεν έχουν κάποιο πρόβλημα, ενώ και ο Φερνάντες έδειξε ορεξάτος όταν μπήκε ως αλλαγή προς το τέλος του αγώνα.

Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ βγάζει μια άνεση μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δείχνει να έχει βρει πλήρως τα πατήματά της στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και φυσικά θέλει με τη φόρα που έχει να κλείσει με δύο ακόμη νίκες την κανονική διάρκεια (κόντρα σε ΠΑΣ εντός και Άρη εκτός), προκειμένου να μπει σίγουρα ως πρώτη στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Τσιλούλης! Γι’ αυτό δεν έπαιξε με Λαμία - DEAL μετά τη Λεωφόρο

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags