Facebook Pixel ΑΕΚ: Τα δύο σενάρια για Μουκουντί και Ρότα - Πρωτάθλημα οι επιθετικοί της
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-02 07:55:00

Τα δύο σενάρια για Μουκουντί και Ρότα στην ΑΕΚ - Οι επιθετικοί της δίνουν το πρωτάθλημα

Sportdog Team
Τα δύο σενάρια για Μουκουντί και Ρότα στην ΑΕΚ - Οι επιθετικοί της δίνουν το πρωτάθλημα

Ο Ματίας Αλμέιδα καλείται να πάρει δύσκολες αποφάσεις σχετικά με τους Άρολντ Μουκουντί και Λάζαρο Ρότα ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Τις κομβικότατες επιστροφές των Άρολντ Μουκουντί και Λάζαρου Ρότα σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Γιώργος Τσακίρης, ενώ στάθηκε και στα βελτιωμένα στοιχεία που έχει η Ένωση στο παιχνίδι της.

Αρχικά στάθηκε στην επάνοδο του Μουκουντί, ο οποίος τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα μετά και τον Λάζαρο Ρότα, και στο τραπέζι υπάρχουν δύο αναγνώσεις: είτε να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ενόψει των playoffs, είτε να μην τους πιέσει ο Αργεντινός τεχνικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια η αποζημίωση για Εκόνγκ - Τρικ Μεντιλίμπαρ με Γιόβεβιτς - Οργή για Σιδηρόπουλο πριν το Άρης-ΑΕΚ!

Παράλληλα, εξήρε τη συνέπεια που βγάζουν οι πρωταθλητές σε άμυνα και επίθεση, τονίζοντας πως έχουν σκοράρει 17 γκολ από στατικές φάσεις, πέντε περισσότερα σε σύγκριση με την περσινή σεζόν.

Τέλος, αναφέρθηκε στα γκολ που παίρνει η ΑΕΚ από τους επιθετικούς της, θυμίζοντας πως οι Λιβάι Γκαρσία και Πόνσε είχαν μαζί τρία τέρματα έως τον Νοέμβριο και τώρα έχουν φτάσει τα 21 γκολ!

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags