Facebook Pixel Ατάκα... φωτιά από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ: "Υστερεί στην επίθεση"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-12 18:45:00

Ατάκα... φωτιά από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ: "Υστερεί στην επίθεση - Μόνο ο Τζίμας φορ στην ομάδα"

Sportdog Team
Ατάκα... φωτιά από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ: "Υστερεί στην επίθεση - Μόνο ο Τζίμας φορ στην ομάδα"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στο πρόβλημα το οποίο υπάρχει στην ομάδα όσον αφορά τη γραμμή κρούσης.

Θανάσης Παπάζογλου: Ο παλαίμαχος επιθετικός μίλησε στο Metropolis 95.5 για την έλλειψη σέντερ φορ στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι ο Τζίμας είναι έτοιμος να σταθεί επάξια στην μεγάλη ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που υπάρχει στην επίθεση με την παρουσία Μπράντον και Σαμάτα.

«Ο ΠΑΟΚ υστερεί στον σέντερ φορ. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τον παίκτη που βάζει την μπάλα στα δίχτυα. Είδαμε την κλάση του Μορόν, που το παλικάρι με μία κίνηση στην περιοχή κατάφερε να σκοράρει. 

Ο Τζίμας από άποψη σωματοδομής και τεχνικής μπορεί να σταθεί και ίσως τώρα είναι η ευκαιρία να τον δούμε. Αυτό είναι, βέβαια, θέμα προπονητή, γιατί ο ΠΑΟΚ έχει στόχο το Πρωτάθλημα και είναι δύσκολο να πάρει αποφάσεις. Αυτή την στιγμή, πάντως, ο ΠΑΟΚ δεν έχει σέντερ φορ. Ο Μπράντον δεν είναι φορ, ο Σαμάτα δεν είναι αυτό που περιμέναμε και είναι μόνο ο Τζίμας. 

Το παρελθόν έχει δείξει ότι ο ΠΑΟΚτσής στηρίζει τον πιτσιρικά, αλλά ακόμη και να το αφήσουμε στην άκρη αυτό, δεν είναι μικρός, μπορεί να σταθεί. Καλύτερα να μην λέμε «να αρπάξει την ευκαιρία» γιατί μπορεί να χρειαστεί χρόνο για να βάλει το πρώτο του γκολ», είπε ο Θανάσης Παπάζογλου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τους "παλάβωσε" ο Ιωαννίδης σε μία τοξική έδρα - Έχασαν τον killer Μορόν οι Big 4 - Άλλος ΠΑΟΚ με… Ελ Κααμπί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags